上一頁下一頁
發新話題

《有情還似無情 - 我和囡囡眼中的風月大觀園》全文完

收藏  |  訂閱
304  26.0k

回覆 #198 Sawatdee 的帖子

Sawatdee 兄,

眾人皆醉,我獨醒.

眾人皆醒,我又何妨獨醉.

問心無愧便可.

何時與我共醉?

忍唔住~
再推一下
多謝師兄大作^^

小的應為 S兄的作品 只是供我這種的迷途羔羊 指點一下!!

每個人背後都有一個故事!有必要起身家?起背景?畫公仔畫出腸?
這代表什麼?? 好0力?好強?好勁?好有道行?
每個人看東西都有角度不同、時間不同、觀念不同!各有各的看法!!!

覺得好就看,不好不就要看!!!
站在「同理心」的立場!!!去看 整個世界都會變得不一樣的!!!

香港系有言論自由的!唔鐘意咪小兩句!
但無必要人生攻擊!

人先自重、而人重之!
切記、切記....

唔鐘意咪小我....慎之、慎之!!!

引用:
原帖由 a1162726 於 2008-1-17 11:26 PM 發表
小的應為 S兄的作品 只是供我這種的迷途羔羊 指點一下!!

每個人背後都有一個故事!有必要起身家?起背景?畫公仔畫出腸?
這代表什麼?? 好0力?好強?好勁?好有道行?
每個人看東西都有角度不同、時間不同、觀念不同!各有各的看法!!!

覺得好就看,不好不就要看!!!
站在「同理心」的立場!!!去看 整個世界都會變得不一樣的!!!

香港系有言論自由的!唔鐘意咪小兩句!
但無必要人生攻擊!

人先自重、而人重之!
切記、切記....

唔鐘意咪小我....慎之、慎之!!!
:smile_38:  Agree X 1000!!!!!  有人中意用神仙自居, 但凡心未盡, 冇貢獻但只撚識批評, 一個係有品既小人, 一個係冇品既神仙, 高低立見!!!!!

睇左#1 .. 已經覺得好有道理 :smile_38:

引用:
原帖由 MC_boy 於 2008-1-17 09:46 AM 發表

:smile_27:  咁都得, S兄出書我一定買!!!!
.........

引用:
原帖由 ssml 於 2008-1-17 10:11 AM 發表
S兄可以與囡囡相處如此長時間,佢既觀念一定同常人有出入,所以無話對與錯
.........

引用:
原帖由 たくや 於 2008-1-17 10:42 AM 發表

都唔係好偉大啫,s兄俾唔到囡囡長期飯票,就唔應該阻人發達
.........

引用:
原帖由 MC_boy 於 2008-1-17 01:21 PM 發表

:smile_30:  哈哈!!!!我係話S兄好似馬伕咁, 帶自己條囡去個客度!!!!
:smile_30: .......

引用:
原帖由 Hairy 於 2008-1-17 06:05 PM 發表
Sawatdee 兄,

眾人皆醉,我獨醒.

眾人皆醒,我又何妨獨醉.

問心無愧便可.

何時與我共醉?
.........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆