上一頁下一頁
發新話題

《有情還似無情 - 我和囡囡眼中的風月大觀園》全文完

收藏  |  訂閱
304  26.0k

引用:
原帖由 MC_boy 於 2008-1-18 09:59 AM 發表

:smile_38:  Agree X 1000!!!!!  有人中意用神仙自居, 但凡心未盡, 冇貢獻但只撚識批評, 一個係有品既小人, 一個係冇品既神仙, 高低立見!!!!!
.......!

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2008-1-13 09:04 PM 發表

...家家有本難念的經.....佢沒病...師兄你未窮過....唔會明佢地心態......今日有市場....不代表明天有市場.....愛情....食飽飯先好講......
泰囡未到澳門前,細細個已經比人包完又包,周遊烈国,搭飛机多過搭的士,點會窮呀

thank you very much

強烈要求將呢個TOPIC置頂~~~!!:smile_38:

引用:
原帖由 幸運鑽石 於 2008-1-18 07:45 PM 發表

泰囡未到澳門前,細細個已經比人包完又包,周遊烈国,搭飛机多過搭的士,點會窮呀
可能佢屋企有好多伸手黨

引用:
原帖由 HAHAPONG 於 2008-1-19 11:26 AM 發表
強烈要求將呢個TOPIC置頂~~~!!:smile_38:
已PM版主,請求置頂了,相信 carskars 版主會從善如流,我對他及此帖甚有信心。此帖應與Chochet兄的故事同列此論壇的鎮館之寶,以其不可多得,情真意真也。

支持本文置頂~~~
:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2008-1-18 05:20 PM 發表

.....多謝....一定幫你簽埋名...
我都想要簽名.....:smile_13:

引用:
原帖由 lwp 於 2008-1-19 07:44 PM 發表

已PM版主,請求置頂了,相信 carskars 版主會從善如流,我對他及此帖甚有信心。此帖應與Chochet兄的故事同列此論壇的鎮館之寶,以其不可多得,情真意真也。
:smile_38: carskars 版主英明!!! 唔置頂!!! 日日頂!!!

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2008-1-18 05:44 PM 發表

....我與囡囡相處哲學....好大篇理論.....幾異類....我可以咁高調開post.....完全唔怕人知我囡囡係邊位.....因為囡囡既過去.....係每位沉船客心中既刺......我選擇用痛苦來面對....用痛苦來拔刺 ...
:smile_27: :smile_27: :smile_27: :smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆