上一頁下一頁
發新話題

《有情還似無情 - 我和囡囡眼中的風月大觀園》全文完

收藏  |  訂閱
304  26.0k

引用:
原帖由 lwp 於 2008-1-21 02:04 AM 發表

這主意不錯。假如置頂區域沒有多餘空間,必須割愛的話,應該留下有質素、受歡迎的帖。"澳遊吹水區"的瀏覽及回應人數實在太少了,可考慮將之解除置頂,騰出空間給Sawatdee兄這個帖!:smile_38:
...
agreed and support!!!

引用:
原帖由 lwp 於 2008-1-21 02:04 AM 發表

這主意不錯。假如置頂區域沒有多餘空間,必須割愛的話,應該留下有質素、受歡迎的帖。"澳遊吹水區"的瀏覽及回應人數實在太少了,可考慮將之解除置頂,騰出空間給Sawatdee兄這個帖!:smile_38:
...
絕對支持!!! 請版主明察!!!

引用:
原帖由 たくや 於 2008-1-20 11:45 PM 發表

其實s兄可以寫埋你呢種客o既野,正如你都話你自己"on9",所以都有警世作用
............

引用:
原帖由 kaed08 於 2008-1-21 02:54 AM 發表
終於一口氣看完....
眼角差不多流出淚水,因為我也剛剛跟我的"女朋友"說再見。
到今天才發現要說 一句真正的"再見"原來很難。(我跟她也哭出來)

我也同意根本不必知道大家是真或假...( ...
..........

引用:
原帖由 HandsomeRex 於 2008-1-21 03:33 AM 發表
WA.....S兄咁快就講完.....又話會講一講你同囡囡之間的事情給我地聽o既??:smile_41:
.............

引用:
原帖由 badGuy0427 於 2008-1-21 02:59 AM 發表
s兄架說話真係一矢中的
要做到明白都巳經唔容易
重要學習放手真係好難
不過我認同係真係假唔重要,最重都係開心
.........

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2008-1-21 04:42 PM 發表

....希望師兄同我一樣....快D恢復心情....重新上路.....
我都game over 左一個多星期,,,,重新上路唔只你一個,,,

引用:
原帖由 igotthenuts 於 2008-1-21 11:58 PM 發表

我都game over 左一個多星期,,,,重新上路唔只你一個,,,
.........

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2008-1-22 12:03 AM 發表

....咁我地大家互相勉勵.....大家重新上路.....不如換下口味囉....
女人真係好奇怪, my love was disappeared suddenly....

我已經儲記幾個reports, my next target are 766 and then 19 and then 323...hahaha...

引用:
原帖由 igotthenuts 於 2008-1-22 12:11 AM 發表

女人真係好奇怪, my love was disappeared suddenly....

我已經儲記幾個reports, my next target are 766 and then 19 and then 323...hahaha...
..........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆