上一頁下一頁
發新話題

《有情還似無情 - 我和囡囡眼中的風月大觀園》全文完

收藏  |  訂閱
304  26.0k

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2008-1-22 12:55 AM 發表

.....我講過男人好易去愛....愛得深....但只可為持短時間.....師兄.....唔好為左挑戰去溝囡囡....囡囡黎做野姐....比你溝到都唔會有好下場.....何必...緣份黎就話姐.....好多人不停係歡埸溝囡 ...
多謝 S Hing 指點, 我正話只係隨便 up 下.  我冇諗過再沉船, 太辛苦....

我曾經見過囡囡除左工作既面具既真性情, 我已經對尋歡失去興趣.  因為我唔想再比錢收買女人既尊嚴.

正係度回覆呢個 post 既時候, 十幾日失去聯絡既囡囡突然打黎......:smile_41: :smile_41:

S兄 出完 最後一章..的日子

是小弟剛好完成辦落船手續...

呼...一切都結束了...

航海的日子不長...但卻是迷航之旅!!!

終於唔使在做水手的日子了...

哈哈!解脫 真好...

走過.看過.嘗過.試過...愛過、恨過...一切只是一場夢!
傷心、傷身、傷金的...才是真!!!

祝各位把打...革命尚未成功..同志仍須努力!!
小弟已經陣亡...就靠各位了!!!

也感謝s兄的大作終於完成了~~頂一個

引用:
原帖由 a1162726 於 2008-1-22 02:09 AM 發表

哈哈!解脫 真好...

走過.看過.嘗過. ...
所以都係做個理性顧客....無情嫖客好D:smile_38:

引用:
原帖由 a1162726 於 2008-1-22 02:09 AM 發表

哈哈!解脫 真好...

走過.看過.嘗過.試過...愛過、恨過...一切只是一場夢!

:smile_38:  S兄篇文, 真係救到好多人!!

引用:
原帖由 wai9593 於 2008-1-22 09:05 AM 發表

所以都係做個理性顧客....無情嫖客好D:smile_38:
:smile_38:  Agree X 1000!!!!

引用:
原帖由 igotthenuts 於 2008-1-22 02:04 AM 發表
多謝 S Hing 指點, 我正話只係隨便 up 下.  我冇諗過再沉船, 太辛苦....

我曾經見過囡囡除左工作既面具既真性情, 我已經對尋歡失去興趣.  因為我唔想再比錢收買女人既尊嚴.

正係度回覆呢個 post 既時候, 十幾日失去聯絡既囡囡突然打黎......:smile_41: :smile_41:.
.........

引用:

哈哈!解脫 真好...

..........

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2008-1-22 04:06 PM 發表

....師兄....咁我自己上路喇....唔等你...Good Luck....
有人辭官歸故里.  有人漏夜趕科場. :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ute 於 2008-1-22 04:47 PM 發表

有人辭官歸故里.  有人漏夜趕科場. :smile_30: :smile_30: :smile_30:
..........

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2008-1-22 04:06 PM 發表

....師兄....咁我自己上路喇....唔等你...Good Luck....
ok S Hing, 一路順風.  I P.M you, please check.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆