上一頁下一頁
發新話題

《有情還似無情 - 我和囡囡眼中的風月大觀園》全文完

收藏  |  訂閱
304  26.0k

引用:
原帖由 MC_boy 於 2008-1-24 03:48 PM 發表

:smile_38:  攪物呀S兄?? 冇嘢睇!!!!
.....收到 "神" 的指示....要收口...要收筆...要收皮....抱歉...

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2008-1-24 03:59 PM 發表

.....收到 "神" 的指示....要收口...要收筆...要收皮....抱歉...
S兄細佬我第一次小你, 你都同Dee囡無乜關係, 駛能為佢地咁多, 為下我地Dee沉船客好唔好!!!

神=:smile_41:

好彩internet上仲有,我已經抄低.

估唔到s兄一世英明,仍然受隻船控制:smile_39: :smile_39: :smile_39:

真係"問世間情是何物,直教人生死相許"囉

引用:
原帖由 MC_boy 於 2008-1-24 05:29 PM 發表

S兄細佬我第一次小你, 你都同Dee囡無乜關係, 駛能為佢地咁多, 為下我地Dee沉船客好唔好!!!
s兄咁做,一定有佢苦衷(e.g.餘情未了,囡囡有打手要丙佢一獲,囡囡要爆佢婚外情等等),睇在s兄長期為淫民服務份上,大家原諒佢吧

引用:
原帖由 たくや 於 2008-1-24 11:14 PM 發表

s兄咁做,一定有佢苦衷(e.g.餘情未了,囡囡有打手要丙佢一獲,囡囡要爆佢婚外情等等),睇在s兄長期為淫民服務份上,大家原諒佢吧
首先我既行為唔值得表揚....亦唔好學...我太太一直都知囡囡的存在.....太太都有上黎睇我留言....我做得出就唔怕比人知....今次係谷住度氣收口....我轉左去沉船台吹水....立場好一致.....全部會員都係沉船客.....講野唔洗就住就住.....係小圈子........我係被邀請入會....所以唔知點入會...再見各位........

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2008-1-25 12:08 AM 發表

首先我既行為唔值得表揚....亦唔好學...我太太一直都知囡囡的存在.....太太都有上黎睇我留言....我做得出就唔怕比人知....今次係谷住度氣收口.... ...
文章如轉至其他地方發表可以發揮更大效用的話,轉移陣地不啻是明智選擇,我支持。
若知道怎樣入會,務請告知。

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2008-1-25 12:08 AM 發表

首先我既行為唔值得表揚....亦唔好學...我太太一直都知囡囡的存在.....太太都有上黎睇我留言....我做得出就唔怕比人知....今次係谷住度氣收口.... ...
我都好想入這個會呀!....S 兄可以講一講點入呀????唔方便公開講可以 PM 我o架......因為我都準備沉一個囡囡呀!....

引用:

s兄同s太係咪玩緊open marriage? :smile_40::smile_40::smile_40:

[quote]原帖由 Sawatdee 於 2008-1-25 12:08 AM 發表

小弟記得 ㄚ 中女社 師兄 系個邊的資深會員!!!
     可以請教下....點入會!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆