上一頁下一頁
發新話題

《有情還似無情 - 我和囡囡眼中的風月大觀園》全文完

收藏  |  訂閱
304  25.9k

《有情還似無情 - 我和囡囡眼中的風月大觀園》全文完

《有情還似無情 - 我和囡囡眼中的風月大觀園》

...多謝各位支持....我的文章會轉去...沉船者的空間發表....希望大家有機會睇到

...多謝各位支持....我的文章會轉去...沉船者的空間發表....希望大家有機會睇到

期待著你的下一部份,我有成日睇你既文章架
支持Sawatdee兄!

我都支持吓先:smile_38:

Sawatdee 兄, 你出巨著我一定支持 la :smile_38: :smile_38:

PS : thanks for your advice (Thai's No) last time but in fact I went to D1 with my customer...only few Thai G (I remeber not more than 5) and they are not outstanding...:smile_13:

He didn't like it so we went back to H.K.(He was disappointed)......:smile_42: :smile_42: 唉....D1每況愈下....攪到我呢D靠老板吃飯的皮條友就來無得撈喇....but anyway, thanks for your help..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆