上一頁下一頁
發新話題

《有情還似無情 - 我和囡囡眼中的風月大觀園》全文完

收藏  |  訂閱
304  25.9k

引用:
原帖由 ute 於 2008-1-10 09:46 AM 發表

"咪黎幾隻騎呢鬼做吓應聲蟲自已就鬆毛鬆翼以為自己有好多Fans先得?br />
C-Hing過咗火喎. 大家討論問題. ?br />
呢句說話一樣可以用番你身上. 去到最後又變嗌交收場. 唔好咁啦.
:smile_38:  挑! 咪又係自認天子嗰Dee, 比人講中痛處, 係度撩交打!!

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2008-1-10 10:01 AM 發表

....我唱衰女女的行為....已經在科林出現了一段好長的時間....由最初的網名 h446848 發表的文章留言......到現都到超過–年以上.....我的言論都好清淅....囡囡們都只係專業......沉船者要三思.....可能在師兄角度睇是 "唱衰".....可能在其他師兄角度睇是 "提醒".....
:smile_13:  一年前係 H兄提醒左我!!

引用:
原帖由 MC_boy 於 2008-1-10 06:41 PM 發表

:smile_13:  一年前係 H兄提醒左我!!
.....

回覆 #107 乘客A 的帖子

小兄弟:smile_39:
你知唔知佢o地講大話o既能力
你係完全估唔到可以咁樣
乜o野都係只有佢講
有冇D實質o既証據十卜佢講o既說話呢
佢話到幾慘你就信幾慘

(上面文章講到o既『震撼心靈事件』,我真係見過)
囡囡o既說話真係不可以盡信…三思呀:smile_39: :smile_39:

樓主
請問你仲有冇多D相關o既作品呢
我想睇多D,我想上番水:smile_13:
唔想再沉落去:smile_42: :smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2008-1-10 01:10 PM 發表

....多謝師兄開解......這是完美的結局......如果我放不下......我既荒謬行為做法.....都不會出現在....我的故事中最後一段......我好早就有心理準備........唔係既話.....都唔會幫佢計數..... ...
其實你囡囡都應該巳經有足夠的金錢退休,為什麼還唔可以放下工作?

是不是要到富豪級,先可以退休?
其實你對囡囡巳經做得好好,你有這樣的 "忍" 巳經是好高的情操:smile_34:

你講 "愛" 到最後都是變為 "感情" 我好同意:smile_34:

你在這裡叫人唔好沉船,其實都是為大家好:smile_38: 但可惜因為人有幻想,有感情,所以明知是冇結果都會沉船:smile_42:

希望你找到你想要的結局

引用:
原帖由 乘客A 於 2008-1-10 02:32 PM 發表

大陸要有黑市既精神病院點會無呢…?我囡囡就係因為我在三思後,我無去幫佢,所以成個人憔悴晒,落街買野時無睇車,差d俾車撞到…嚇到佢傻左,公安以為佢有精神病,所以唔知點解就俾人捉左去病院住左一個月 ...
I don't want to offense anyone...but what happened to the gal is really like a TV Drama...

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2008-1-3 10:11 AM 發表
以下只是我個人對"歡埸有沒有真愛"的主觀看法,歡迎有不用見解的師兄加入討論..........
I would like to say "歡埸很難有真愛" rather than "歡埸沒有真愛" since we ( girls & clients ) all like to tell lies.

We always tell lies then we never find true love.

引用:
原帖由 ~大老鼠~ 於 2008-1-11 10:27 AM 發表
樓主
請問你仲有冇多D相關o既作品呢
我想睇多D,我想上番水:smile_13:
唔想再沉落去:smile_42: :smile_42: :smile_42:  
:smile_38:  車版, lee篇文可以打救萬千船民, 強烈要求置頂!!!!!

引用:
原帖由 samwin 於 2008-1-11 12:39 PM 發表

其實你對囡囡巳經做得好好,你有這樣的 "忍" 巳經是好高的情操:smile_34:

:smile_38:  係驚天地泣鬼神既境界!!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆