上一頁下一頁
發新話題

《有情還似無情 - 我和囡囡眼中的風月大觀園》全文完

收藏  |  訂閱
304  26.1k

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2008-1-14 11:23 AM 發表

多謝師兄教導....我在文章開首就已經表明....我的詳細背景會在我和囡囡的故事中詳細敍述.....我的事所有私下認識我既師兄都知道....就如你知...所有認識我既囡囡都知......如果我公開讓 ...

其實我之前在網上見你的"有鎖匙的沉船客"已知你是誰,但文中的事和
事實...只可說是有另一版本的,但我也沒理會,不論是你騙她,還是她騙你
都好,都唔關我事。
但現在她已不玩這game,走了,我知大多數男人會抱蓍和她還有一定關係

的想法,但現在她當然要先理她的米飯班主la...
但做男人的是否就一定要出文警世la,我想這同道德標準高低冇關吧...
至於事件三會你令震撼,只是因為你係當時人,而我只係旁觀者ja,相反你

以後聽回同一件事,也只會一笑至之。

引用:
原帖由 OHmyGOD! 於 2008-1-14 12:03 PM 發表
其實我之前在網上見你的"有鎖匙的沉船客"已知你是誰,但文中的事和
事實...只可說是有另一版本的,但我也沒理會,不論是你騙她,還是她騙你
都好,都唔關我事。
但現在她已不玩這game,走了,我知大多數男人會抱蓍和她還有一定關係

的想法,但現在她當然要先理她的米飯班主la...
但做男人的是否就一定要出文警世la,我想這同道德標準高低冇關吧...
至於事件三會你令震撼,只是因為你係當時人,而我只係旁觀者ja,相反你

以後聽回同一件事,也只會一笑至之。
.........

where are S 兄 ?

引用:
原帖由 OHmyGOD! 於 2008-1-14 10:08 AM 發表

haha~~師兄真的放下了?haha~~只是見到師兄之前的留言,我的小心眼又發作ja...

以下是s兄在其他port的留言copy:

"如果一個女人陪一個自己唔愛既人吃喝玩樂.....係過著一種沒有靈魂的日子.... ...
:smile_38: 我係S兄粉絲, 見到God兄之前的留言, 我的小心眼都發作, 去片.............

問:
請問各位C Hing, 如果囡囡主動係ML時唔用condom,代表什麼?代表佢沉你或當你係一個好好的客人?各位又會點處理?

答:
KitTengKoon兄咁你識個囡囡幾耐先,因如3個月以上,泰妹通常要返泰國一次,佢有冇比佢泰國電話你?又或走後有冇搵你和對你一樣咁好?
又或你有冇對囡囡好大手筆咁?
所以佢可能對你有feel,又可能係為咗hold,
s兄所講要成件個案睇,單一事件很難講的。ute 兄咁,冇比好多錢,囡囡又帶曬佢見d朋友咁,條女就最少對佢有d feel!(我估...)
你自己恆量吓la!
(
不知s兄和ute兄見過面ma?)

答:
完全明白,因戀愛中的男女,往往是瞎目的,但現在只是單瞎定雙瞎問題ja...
其實你問s兄或任何人的意見也只會叫你"回頭是岸,d上岸la,師主",因泰國囡囡只是適合交易,因她們服務最專業,但沉她們就最冇結果的(就算佢真心鍾意你都冇用,會有其他種種原因分開的),我想這就是s兄為何不停讚泰妹點好點好,但一有兄弟沉船就叫人諗清楚先的原因...
如你鍾意佢,嚫早幫嚫多佢幾次la!
如果師兄想玩沉船feel,祖國囡囡成功的機會會大d!
原因?
你看看網上沉船成功的例子便知(只是成功的機會會大d,不是一定成功,d祖國囡囡更差!)

:smile_38:  我話God兄先係當事人, 比S兄講中痛處, 係度發脾氣 !!!! 邊個啱邊個錯都好, S兄就真係拉我上水面, 私下講好多嘢比我知, 依家我重係泰妹粉絲!!!! 不過由自欺的客人做佐理性的客人!!!

引用:
原帖由 MC_boy 於 2008-1-14 03:36 PM 發表

:smile_38:  我係S兄粉絲, 見到God兄之前的留言, 我的小心眼都發作, 去片.............

問:
請問各位C Hing, 如果囡囡主動係ML時唔用condom,代表什麼?代表佢沉你或當你係一個好好的客人?各位又會點處理 ...
......

s兄咁做可能傷害到囡囡,但係因為s兄同我地一樣係淫民o既一份子,s兄又為淫民服務左咁耐,所以我都係撐s兄.:smile_38:

我覺得ohmygod兄係有啲妒忌s兄係度o既人氣,先會咁講,我諗s兄都明白,所以佢都無計較.:smile_40:

不過話時話有ohmygod兄係度咁吹,先可以引到啲好料出嚟,所以我都支持佢繼續發言,呵呵

個人覺得其實如果比囡囡既 "包養客" 睇倒唔會對囡囡有影響. 因為一個沉左落去既人, 憑 Sawatdee 兄一篇文章就醒過來既機會非常小. 要佢地醒過來只有靠事實同感覺. 囡囡對 "包養客" 好唔好 "包養客" 實在心中有數. 曖昧呢一個詞語黎形用一段沉船關係其實好貼切. 而日後發現囡囡原來係有老公/包養客/男朋友既, "包養客" 仲會唔會放手?

然而囡囡既功力好可能害死 "包養客", 輕則花費金錢, 重則
妻離子散家破人亡! 目的只有一個字 "錢"

其實唔係每一段沉船故事都係假既, 有為數好少既真係可以同條船結婚生兒育女, 但係最近一兩年既沉船事件好少有可以修成正果, 而事實上我只係睇倒有兩單真係同條船結婚. 絕大部份都係包裝成愛情的交易.

當然 "包養客" 本身素質問題係最近修成正果既比例好少既主要原因. 自己又唔可以比個未來比人地, 有老婆又走去包囡...呢d係絕對不要得既行為. (包括本人)

支持s 兄文章~~

.....
.......

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2008-1-14 11:24 PM 發表
....多謝各位指正....

...OHmyGOD 及各師兄....如各位曾在其她囡囡口中得知我的故事....批評.....如唔介意....可以如實公開.....此部份對於我來說...是空白的....我無法証實的部份 ...
真心話, 我所認識的囡囡都說S兄是一級好人.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆