上一頁下一頁
發新話題

《有情還似無情 - 我和囡囡眼中的風月大觀園》全文完

收藏  |  訂閱
304  26.1k

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2008-1-16 11:37 PM 發表

....用正常人既心態....好難去理解.....點解可以溝到....我的故事會有詳細交代
如果你一早同女仔講你結左婚,其實會易溝啲,因為

1. 咁證明至少你有人要
2. 你誠實
3. 佢自己係呢個關係入面,隨時退都無問題

不過女仔同時都明白佢如果要長期飯票就要另謀高就

多謝ohmygod兄踢爆,而家我都明白事情點解會發展成咁,不過我仍然撐s兄,因為佢為淫民做左好多野

引用:
原帖由 好色仙人自來也 於 2008-1-16 10:27 PM 發表
Sawatdee師兄已婚一事被公開,相信好多師兄、粉絲知道都會好震驚!
對佢嘅公信力的確有一定影響,因為佢的確隱瞞了一啲好關鍵性嘅事實,
錯誤引導了好多人對事件嘅睇法。

攪婚外 ...
:smile_30: :smile_30:  哈哈!!! S兄第一號粉絲, 我一Dee 都唔震驚, 因為我年幾前就知!!!

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2008-1-16 11:30 PM 發表

....師兄....相信你知我既故事係好表面.....你一直認為我放唔低......好痛苦.....所以我想唱衰囡囡....我本來約好囡囡去玩幾日之後佢返歸...乜野都安排好晒......當晚佢遲佐返.....佢返來後就飛的去碼頭....買完非排隊過關.....問佢點解夜返.....佢就話比我知 "他".....我就即炳囡囡....點解唔早講...... "他".是囡囡一直等待的人.....走既應該係我.....我船非同安排好晒既野全部都唔要.....即坐的士送囡囡找 "他"......之後既野就真係唔講得.....係我陪囡囡上天堂.....我有唔開心....但冇痛苦.....我一早預在.....這都是我同囡囡既共識.....我冇咁屎忽痕....右手送囡囡上天堂....左手拉返佢落地獄.....
:smile_42:  S兄, 你果然唔係正常人!!!

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2008-1-16 11:43 PM 發表
....咁要問返囡囡....佢地對好人的定義係乜.....我自已都認係小人.....邪魔外道個名好配合我......
:smile_38:  物以類聚, 邪牌愛邪魔, 絕配!!!!

引用:
原帖由 たくや 於 2008-1-16 11:29 PM 發表

根據我睇開o既溝女書,同女好講你結左婚,會容易啲搞一夜情
:smile_38:  C-hing 扮結婚, work 唔 work 先????

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2008-1-16 11:30 PM 發表

...師兄....我己婚唔係秘密....囡囡一早就知....佢既圈內人都知.....私下識我既師兄都知.......曾有網友PM問我.....我都直講....又不是甚麽秘密唔見得光....有人問我就會講....

....咁要問返囡囡....佢地對好人的定義係乜.....我自已都認係小人.....邪魔外道個名好配合我......
師兄講得咁理直氣壯,難道Sawatdee夫人及其家人都
知悉閣下係一名花心大情聖?

哈哈,咁師兄又未至於係邪魔外道大壞蛋,响小弟眼中,
都只不過係一位好勝嘅小朋友,間唔中玩下自欺欺人咁囉。

當有一天師兄真正領悟到"捨得"呢兩個字嘅時候,
小弟應該唔會再响forum度見到師兄嘅留言。

引用:
原帖由 MC_boy 於 2008-1-17 12:21 AM 發表

:smile_38:  C-hing 扮結婚, work 唔 work 先????
無呀,唔鐘意呃人呀,呃人好傷腦筋o架

不過你可以試下

引用:
原帖由 好色仙人自來也 於 2008-1-17 12:38 AM 發表
師兄講得咁理直氣壯,難道Sawatdee夫人及其家人都
知悉閣下係一名花心大情聖?

哈哈,咁師兄又未至於係邪魔外道大壞蛋,响小弟眼中,
都只不過係一位好勝嘅小朋友,間唔中玩下自欺欺人咁囉。

當有一天師兄真正領悟到"捨得"呢兩個字嘅時候,
小弟應該唔會再响forum度見到師兄嘅留言。.
.........

引用:
原帖由 MC_boy 於 2008-1-17 12:17 AM 發表

:smile_38:  物以類聚, 邪牌愛邪魔, 絕配!!!!
............

引用:

係我陪囡囡上天堂.....我有唔開心....但冇痛苦.....我一早預在.....這都是我同囡囡既共識.....我冇咁屎忽痕....右手送囡囡上天堂....左手拉返佢落地獄.....

:love ...
有一種愛叫做放手!!.....S兄真係可以咁灑:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆