上一頁下一頁
發新話題

《有情還似無情 - 我和囡囡眼中的風月大觀園》全文完

收藏  |  訂閱
304  26.0k

引用:
原帖由 mwk_h 於 2008-1-8 01:16 AM 發表

S兄囡囡是超"刀手"級, 我有幸見識過, 她基本上一日的收獲相當於小弟一個月的支出.
......

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2008-1-3 10:11 AM 發表
五. 道德篇

何謂道德

何謂 "道德",一個老掉牙的問題,我認為是人的 "評估價值",在中國傳統①A"利益" 才是硬道理, "利益" 才是現今社會的生存之道。

當客人 ...
我覺得S兄對囡囡的態度. 其立足點在"尊重"兩個字. 你唔會用憐憫或鄙視眼光去睇囡囡. 而係用一種平等及平常心去對待她們.

good good suppport suppport !!

great...keep on and support.....:smile_38:

引用:
原帖由 ute 於 2008-1-8 06:03 PM 發表

我覺得S兄對囡囡的態度. 其立足點在"尊重"兩個字. 你唔會用憐憫或鄙視眼光去睇囡囡. 而係用一種平等及平常心去對待她們.
:smile_38:  Agree!! 我識得既泰妹都讚S兄係 No.1 Good Man !!!

:smile_38:  多謝車版 hight night, 置頂仲正, Lee 編嘢可以救到好Q多沉船 C Hing!!!

引用:
原帖由 MC_boy 於 2008-1-8 08:00 PM 發表
:smile_38:  多謝車版 hight night, 置頂仲正, Lee 編嘢可以救到好Q多沉船 C Hing!!!
100% 支持置頂,這一篇實在是不可多得的警世文章,可以打救眾生,拯救萬民。
請 carskars 版主考慮考慮。:smile_38:

小弟慶幸未被囡囡下刀, 如果唔係破產都唔掂.

不過我覺得唔係所有囡囡都好似S Hing 既囡囡咁會灑手段, 最少曾經同我令我沉過兩次既越, 泰囡囡都唔係刀手.  

非常慶幸我未遇 S Hing 囡囡, 冇機會死係佢刀下...

我覺得s兄既文章..似教科書....

各位在歡場界打滾既c 兄們..請細心品嚐這文章....

s 兄: 我個名咁好聽..多得一位有心思既人幫我改......

how very insightful !!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆