上一頁下一頁
發新話題

《有情還似無情 - 我和囡囡眼中的風月大觀園》全文完

收藏  |  訂閱
304  26.0k

敬請 Carskars 版主慎重考慮置頂, tks!!!

好一個「震撼心靈」...
給了小弟一個「震撼教育」...

頂ㄚ...

這是一個有好大參考價值的post!:smile_38:

睇完c兄文章
小弟獲益良多

不過就感覺十分無奈

唔知係咪我小心眼定乜啦, 睇睇下好似feel到"三件事件"有d好似係度唱d女咁, 老實講, 呢個Forum d Fans, 9成都知S大哥你條女係乜水啦.  最近d野細佬都聽過少少, 唔知既師兄, 睇到你又爭論篇又祝福篇, 係人都估到發生咗d乜啦, 男人老九, 咪咁小家啦, 用咁多時間嚟寫編懶"驚世"論文黎唱條舊菜, 人地都仲要揾食架.

你估呢度個個都十八廿二咩, 過得江玩/包女, 洗鬼你"驚世"咩, 咪黎幾隻騎呢鬼做吓應聲蟲自已就鬆毛鬆翼以為自己有好多Fans先得架, 俾你叻到盡,  咪又係個Forum度 :smile_42:

拎得起就放得低, 睇開d啦.

小弟想多口問下c兄

照你咁講~~~~其實根本冇方法知到囡囡係咪都沉緊自己
因為可能佢對你做架野都係服務緊你~~~~~不論佢做架野幾touch都好

引用:
原帖由 gear95 於 2008-1-10 12:56 AM 發表
唔知係咪我小心眼定乜啦, 睇睇下好似feel到"三件事件"有d好似係度唱d女咁, 老實講, 呢個Forum d Fans, 9成都知S大哥你條女係乜水啦.  最近d野細佬都聽過少少, 唔知既師兄, 睇到你又爭論篇又祝福篇, 係 ...
支持...支持

引用:
原帖由 badGuy0427 於 2008-1-10 01:02 AM 發表
照你咁講~~~~其實根本冇方法知到囡囡係咪都沉緊自己
因為可能佢對你做架野都係服務緊你~~~~~不論佢做架野幾touch都好
有!
你同佢講 : "我同你結緍吖, 唔好做呢行啦"
佢同你講 : "好呀! 但係唔做野冇錢個喎"
你同佢講 : "唔怕, 我知你少讀書, 好難揾野做, 咁啦! 我幫你.............揾份企堂或者收銀做啦, 多有多洗, 少有少洗gei"

打後你就知佢真沉你定假沉.

引用:
原帖由 gear95 於 2008-1-10 12:56 AM 發表
唔知係咪我小心眼定乜啦, 睇睇下好似feel到"三件事件"有d好似係度唱d女咁, 老實講, 呢個Forum d Fans, 9成都知S大哥你條女係乜水啦.  最近d野細佬都聽過少少, 唔知既師兄, 睇到你又爭論篇又祝福篇, 係 ...
噫...諗深一層咁又係wor........其實真係好多兄弟都知 S兄個囡囡係邊個wor......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆