上一頁下一頁
發新話題

《有情還似無情 - 我和囡囡眼中的風月大觀園》全文完

收藏  |  訂閱
64  26.0k

《有情還似無情 - 我和囡囡眼中的風月大觀園》全文完

《有情還似無情 - 我和囡囡眼中的風月大觀園》

...多謝各位支持....我的文章會轉去...沉船者的空間發表....希望大家有機會睇到

...多謝各位支持....我的文章會轉去...沉船者的空間發表....希望大家有機會睇到

引用:
原帖由 igotthenuts 於 2008-1-3 03:34 PM 發表
S 兄, foc良家婦女唔係形容得好恰當,因為佢地唔係出黎做, 發生關係當然唔需要比錢, 我覺得用'卓'呢個字比較貼切
卓字貼切....但唔順口....有冇更好既建議....

引用:
原帖由 lwp 於 2008-1-4 11:46 PM 發表

「年輕時也過了多年 FOC  "良家婦女" 的日子  (我和囡囡)
他們把現實生活中 FOC良家婦女的概念,套用在一個等待客人光顧的囡囡身上   (我眼中的客人)」

用 "誘騙" 或 "勾搭&q ...
...勾搭...Good.....

引用:
原帖由 KitTengKoon 於 2008-1-5 05:03 PM 發表
<br />

用"嗒"字又如何?
.....勾搭....夠傳神.....

.....各師兄....小弟文采唔掂.....如發覺文章.....有錯別....白字....請告知....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆