《有情還似無情 - 我和囡囡眼中的風月大觀園》全文完

收藏  |  訂閱
15  26.2k

引用:
原帖由 幸運鑽石 於 2008-1-18 07:45 PM 發表

泰囡未到澳門前,細細個已經比人包完又包,周遊烈国,搭飛机多過搭的士,點會窮呀
可能佢屋企有好多伸手黨

引用:
原帖由 幸運鑽石 於 2008-1-20 03:12 AM 發表
ohmygod兄所說,收集情報,帮囡囡們看看這沉船客是否有投資潛力,摸清他們的底和弱點,方便曰後囡囡操縱
以前香港亦有泰妹這樣做...

當客人對囡囡有意思,大家交換電話時,會專登比錯一個男人的電話號碼,對 ...
只係囡囡o既另一種客,呢種係主要出力而唔係出錢,要囡囡信得過先做到,所以比出錢客高級少少

呢種客雖然唔係真命天子,但如果緣份到就好難講,由於佢地同一般出錢客比同囡囡接觸得比較多,變真命天子o既機會亦都高啲

s兄就係呢種出力客,但係囡囡揾到個大出錢客,所以暫時s兄已無利用價值

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2008-1-20 08:59 PM 發表

....好難好一個形容詞或身份......來形容我......我認為比較貼切是用 "雜種" 來形容......因為做 D嘢......經常是兩面都不是人....

....我同囡囡己經冇乜關係. ...
其實s兄可以寫埋你呢種客o既野,正如你都話你自己"on9",所以都有警世作用

好彩internet上仲有,我已經抄低.

估唔到s兄一世英明,仍然受隻船控制:smile_39: :smile_39: :smile_39:

真係"問世間情是何物,直教人生死相許"囉

引用:
原帖由 MC_boy 於 2008-1-24 05:29 PM 發表

S兄細佬我第一次小你, 你都同Dee囡無乜關係, 駛能為佢地咁多, 為下我地Dee沉船客好唔好!!!
s兄咁做,一定有佢苦衷(e.g.餘情未了,囡囡有打手要丙佢一獲,囡囡要爆佢婚外情等等),睇在s兄長期為淫民服務份上,大家原諒佢吧

引用:
原帖由 Sawatdee 於 2008-1-25 12:08 AM 發表

首先我既行為唔值得表揚....亦唔好學...我太太一直都知囡囡的存在.....太太都有上黎睇我留言....我做得出就唔怕比人知....今次係谷住度氣收口.... ...
s兄同s太係咪玩緊open marriage? :smile_40::smile_40::smile_40:

前往最後回覆