上一頁下一頁
發新話題

《有情還似無情 - 我和囡囡眼中的風月大觀園》全文完

收藏  |  訂閱
64  26.0k

引用:
原帖由 OHmyGOD! 於 2008-1-10 12:15 PM 發表

...老實說我雖然叫你不要死心,也知你真的放不下,但...
我在囡囡口中聽完你們的事後,就像睇一本書時,睇了開頭的人物背景和家庭後,已估到故事結局,只係個故事會連載多久ja...
我想你會明我講d咩,同我知道 ...

.....
.....

引用:
原帖由 乘客A 於 2008-1-10 02:32 PM 發表

大陸要有黑市既精神病院點會無呢…?我囡囡就係因為我在三思後,我無去幫佢,所以成個人憔悴晒,落街買野時無睇車,差d俾車撞到…嚇到佢傻左,公安以為佢有精神病,所以唔知點解就俾人捉左去病院住左一個月 ...
.......

引用:
原帖由 MC_boy 於 2008-1-10 06:41 PM 發表

:smile_13:  一年前係 H兄提醒左我!!
.....

引用:
原帖由 samwin 於 2008-1-11 12:39 PM 發表

其實你囡囡都應該巳經有足夠的金錢退休,為什麼還唔可以放下工作?

是不是要到富豪級,先可以退休?
其實你對囡囡巳經做得好好,你有這樣的 "忍" 巳經是好高的情操:smile_34:

你講 "愛 ...
......

引用:
原帖由 badGuy0427 於 2008-1-13 02:10 AM 發表
睇完s兄你架爭論篇~~~~真係令我對囡囡有更深了解

不論s兄發表文章架原意係點
.........

引用:
原帖由 たくや 於 2008-1-13 03:53 PM 發表
其實s兄有冇問囡囡要揾幾多錢先夠?你個囡囡好似應該可以舒舒服服過下半世,咁佢仲做落去為乜? :smile_41:  

定係佢因為做呢行而得到啲心理/精神病,已經無乜理性?仲可能有啲心理變態? :smile_27:
..........

引用:
原帖由 OHmyGOD! 於 2008-1-14 10:11 AM 發表

haha~~心理變態都有人諗到...
其實囡囡的選擇已是最正確的,如師兄你知道了"事件的全部"相信也會認同,只是不知s兄最後會否把自己的事,也像說囡囡的事一樣,全部說出,免得大家誤會囡囡是心理變態 ...
.....

引用:
原帖由 OHmyGOD! 於 2008-1-14 10:08 AM 發表
事件三: 大把祖國囡囡唔用套la!如果唔用套是囡囡hold客的方法,她也知道是有一定風險的,自己就因有種種原因要冒這風險,當然不會要自己鍾意的人也去冒這不必要的風險la!又有何奇怪la???
..........

引用:
原帖由 OHmyGOD! 於 2008-1-14 12:03 PM 發表
其實我之前在網上見你的"有鎖匙的沉船客"已知你是誰,但文中的事和
事實...只可說是有另一版本的,但我也沒理會,不論是你騙她,還是她騙你
都好,都唔關我事。
但現在她已不玩這game,走了,我知大多數男人會抱蓍和她還有一定關係

的想法,但現在她當然要先理她的米飯班主la...
但做男人的是否就一定要出文警世la,我想這同道德標準高低冇關吧...
至於事件三會你令震撼,只是因為你係當時人,而我只係旁觀者ja,相反你

以後聽回同一件事,也只會一笑至之。
.........

引用:
原帖由 MC_boy 於 2008-1-14 03:36 PM 發表

:smile_38:  我係S兄粉絲, 見到God兄之前的留言, 我的小心眼都發作, 去片.............

問:
請問各位C Hing, 如果囡囡主動係ML時唔用condom,代表什麼?代表佢沉你或當你係一個好好的客人?各位又會點處理 ...
......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆