上一頁下一頁
發新話題

《有情還似無情 - 我和囡囡眼中的風月大觀園》全文完

收藏  |  訂閱
64  26.0k

.....
.......

引用:
原帖由 mwk_h 於 2008-1-14 11:35 PM 發表

真心話, 我所認識的囡囡都說S兄是一級好人.
........

引用:
原帖由 好色仙人自來也 於 2008-1-15 12:25 AM 發表
各位師兄好,都好耐冇上黎吹水,都係間唔中上黎睇下Sawadee師兄篇大作,
有時想覆,不過都係懶,哈哈...

某程度上阿OhMyGod!師兄都講左某啲我想講嘅野,
咁小弟唯有乖乖坐底睇下師兄點回應,免得又刺激到
嗰位講野無point嘅小朋友發作。

小弟幾鐘意師兄個term"歡塲自閉症",好鬼到肉,一絕!

如師兄唔介意,小弟一有時間會同你跟下啲錯別字,
話哂師兄首次响文章引入"標點符號"呢樣嘢。
以前師兄唔興用標點,只有dot dot dot,小弟解讀為:
師兄想將泰文特色引入你嘅中文入面,突顯閣下愛泰嘅個性。

OhMyGod!師兄,睇黎你都係呢個圈子嘅人,
八到咁多料,不過因住大師兄估到你係邊個,
佢估人有一手架。
..........

引用:
原帖由 dzdz 於 2008-1-15 12:40 PM 發表
I have been with a girl for 4-5 months...

feel a bit so hard...
'cos I still cannot fully trust her... even she seems alright...

She was quit her job..
and like never asked me for money.. ...
...........

引用:
原帖由 好色仙人自來也 於 2008-1-15 09:35 PM 發表

哈哈哈,師兄誤會了,雖然鼠年將至,但小弟又未至於鬼鼠到要响forum度玩分身留言,
小弟啲post一向立塲鮮明,由第一篇post開始已經俾師兄啲粉絲惡言相向,
我有冇咁嘅需要分多個身俾人插呢?我都估到師兄會以為OhMyGod!師兄
係小弟,唔...睇黎我真係越來越了解你。

至於嗰位應聲虫小朋友,希望佢黎緊鼠年會生生性性,聽教聽話,
同埋用一用佢個小腦袋思考下才出post,我諗咁樣師兄應該會冇咁頭赤。
.............

引用:
原帖由 好色仙人自來也 於 2008-1-15 10:41 PM 發表

唔好意思師兄,小弟無心响你個塲度攪事,難得見師兄咁維護呢位忠實粉絲,
我會乖乖繼續坐响樹聽故仔。

多謝師兄嘅祝福,我亦祝師兄早日守得雲開見月明。

............ ...
...........

引用:
原帖由 OHmyGOD! 於 2008-1-16 04:56 PM 發表

見師兄你常常叫人可以如實公開你的事,我就說一件吧!
因這件事只關乎師兄你,和囡囡無關,還可以幫你的囡囡証明她是否"心理變態"和"無情"...

這件事不知有多少人知(可能大部份人知都未定),但在囡囡中是不知道的多,知道的少(當然也沒有s兄想像中現在還在的只有一位囡囡知咁小la...),我以前也曾暗示師兄你"沒有說出事件的全部"和一開始已估到你們故事結局的原因是...因為s兄你其實已是一個已婚人士,有老婆的人玩沉船當然會痛苦又冇結果la...應該一早預料,但事後有必要...
P.S.我從來也沒說在囡囡口中說s兄衰人,所以其他師兄不要太緊張,只不知各師兄咁緊張的去問囡囡s兄的為人,是否也一早問到了以上s兄背景的事la!
.........

引用:
原帖由 MC_boy 於 2008-1-16 05:58 PM 發表

:smile_30: :smile_30:  哈哈!!! 比 C-hing 過左一楝添, 細佬我以前問H兄(S兄前身) 點解你有老婆都溝到囡囡, 佢話囡囡中意佢敢作敢為喎!!!! S兄以前答應你唔公開, 見有人講開我先講詐!!!!
.....

[quote]原帖由 好色仙人自來也 於 2008-1-16 10:27 PM 發表
攪婚外情都可以被稱為"好人"、甚至被封為偶像,
正如Sawatdee師兄所講,好多事都有兩睇,睇你點睇。
回想番師兄一路嘅留言、黑暗嘅思維、陰謀論,
不期然打了個冷震,套用OhMyGod!師兄嘅term,
活像邪魔外道在此"吸納信徒"。/quote]

..........

引用:
原帖由 MC_boy 於 2008-1-16 05:23 PM 發表

:smile_38:  S兄講過我知佢結左婚, 係唔係全部囡囡知就唔肯定, 不過我識得既囡囡都知, S兄咁都溝到囡囡, 所以我先封佢做偶像!!!!
............

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆