上一頁下一頁
發新話題

bf睇住我係小巴上俾人抽水...

收藏  |  訂閱
426  60.7k

引用:
原帖由 MUGENPOWERDC2 於 2008-1-8 21:24 發表
你地成日玩尼D games 架:smile_14: :smile_14:
又唔係成日既...

又睇到office靚女既超正report~~~
D相又update左
office靚女真系好鐘意引人:smile_30: :smile_30:

我問過自已可以玩尼過 games 嗎...答案係 no:smile_30: :smile_30:
不過又幾激:smile_13:

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-1-8 09:12 PM 發表
大戰左幾多回合,我都唔記得喇:smile_13: ...
不過一路大戰,佢一路諗返當時小巴上既情景,佢真係好high,我feel到~
梗係啦...佢咁鍾意睇你俾人搞, 俾人抽水~
我都試過諗過我女友俾人搞...因為我見過有條友昅到我女友裙底~~ o個日我女友著豹紋un添~
一來好激氣. 二來即刻有哩D幻想啦~:smile_40:
我而家腦裡都有你地o係小巴o既情景~ then 個西裝友就係我~hahaha:smile_30:
但如果調返轉你男友搞第二條女high晒..你應該唔會hi呱!?

very cool story thx for share~~~
u so mean lor... lol ....

引用:
原帖由 Crown 於 2008-1-8 21:26 發表
you got your other sexy pics to post here?
我間唔中會轉簽名相

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-1-8 09:22 PM 發表

你都會同女友咁玩?
我有試過係咁渣我女友個patpat... 搓佢patpat... 但佢著住條好短o既one piece乍.. hehe
俾條o靚仔見倒... 我仲扯高我女友條裙再多少少... 俾人條友昅到佢著T-BACK... 因為有大個pat 露出黎...
一係無著. 一係T-back姐~hehe
都幾爽架~~ 仲係咁問佢俾人睇多D... 睇晒成個patpat好唔好添... 我女友話我曳...但又濕晒... hehe

哈~~下次你幾時又咁玩既~~
唔知坐你旁邊既人會係我啦~
等緊有人放你張相上網~~~^^

引用:
原帖由 hkdevilman 於 2008-1-8 21:32 發表

梗係啦...佢咁鍾意睇你俾人搞, 俾人抽水~
我都試過諗過我女友俾人搞...因為我見過有條友昅到我女友裙底~~ o個日我女友著豹紋un添~
一來好激氣. 二來即刻有哩D幻想啦~:smile_40:
我而家腦裡都有你地o係小 ...
我好少諗佢搞第個喎...

引用:
原帖由 hkdevilman 於 2008-1-8 21:35 發表

我有試過係咁渣我女友個patpat... 搓佢patpat... 但佢著住條好短o既one piece乍.. hehe
俾條o靚仔見倒... 我仲扯高我女友條裙再多少少... 俾人條友昅到佢著T-BACK... 因為有大個pat 露出黎...
一係無著. ...
原來你都鍾意咁玩...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆