上一頁下一頁
發新話題

bf睇住我係小巴上俾人抽水...

收藏  |  訂閱
426  60.7k

you bf 又幾大方喎,我都想識佢

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-1-8 04:42 PM 發表

你睇錯下嘛...
冇喎...
第二粒扭個位好似:smile_34:

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-1-8 16:42 發表

你睇錯下嘛...
冇喎...
下次應該問你係邊到撘小巴:smile_38:

唔好亂講!嗰晚我唔係用手指尾,係用隻中指揩吓咋!
更加無影相喎!:smile_39:

引用:
原帖由 perrybee 於 2008-1-8 16:47 發表
ha???? sorry ar...i'm a new comer here, u mean the one with the white dress or the one with the grey shirt?? or both?? woooo.....whatever, u got a GOOD figure.....我羨慕妳bf....:smile_13:
兩幅相都係我黎架

office妹妹~
咁耐冇出post
除左..呢件"性事"...之外..
仲有咩呀,講多d黎聽呀
好正

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-1-8 04:59 PM 發表

兩幅相都係我黎架
我記得之前d 相有d 仲激架喎:smile_41:
係咪呀

引用:
原帖由 bigchowchow 於 2008-1-8 17:02 發表
office妹妹~
咁耐冇出post
除左..呢件"性事"...之外..
仲有咩呀,講多d黎聽呀
好正
岩岩先出呢個post,即刻就叫我再寫?!
你真係當我寫字機器呀:smile_45: ...

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-1-8 05:05 PM 發表

唔係~
只係...真係覺得太正唧
老實講,我上黎呢個區,都係為左等睇你post

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-1-8 17:05 發表

你係呢區之光a ma:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆