上一頁下一頁
發新話題

bf睇住我係小巴上俾人抽水...

收藏  |  訂閱
426  60.7k

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-1-8 17:57 發表

我當時咪埋眼,都唔知佢影
我bf話佢好快手就影左一幅,佢一聽到影相聲,都即刻轉頭望一望佢,個男人就扮冇野,即刻收起個手機
其實你聽到果陣可以喝佢, 始終我閣得玩還玩
咁俾人影相就似乎有D風險

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-1-8 07:46 PM 發表

haha~~
俾你知道果個係我你就會咁諗鎹
你又唔知係我,除非你平時都係果d「痴漢」喇!
痴漢真係痴Q線架播... 乜野時候都搞人~~
但你話你扮醉架麻... 又坐到咁鬼樣.. 真係唔搏你懞我都對你唔住啦~~:smile_30:
唔知係你我都照巢你呀~~~ 可惜... 你唔係我隔離~~:smile_39:
但你D相我有儲低架~haha:smile_13:
有機會真係想同你玩下~~~ 會有咩火花呢下!? :smile_41:

回覆 #60 office妹妹 的帖子

office妹妹,你D相好靚,不只是性感,而係非常有美感,我本人也中意攝影,覺得兩張都是水準之作。現時很多女孩都喜歡拍性感寫真,可是有高質素的不多,你算是少數的極品。

引用:
原帖由 catalk 於 2008-1-8 20:09 發表
office妹妹,你D相好靚,不只是性感,而係非常有美感,我本人也中意攝影,覺得兩張都是水準之作。現時很多女孩都喜歡拍性感寫真,可是有高質素的不多,你算是少數的極品。
多謝你,d相只係我bf用dc傻瓜機影
不過佢見你咁欣賞
一定會好開心 ~

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-1-8 03:51 PM 發表
元旦夜,離開朋友既party後,就準備坐車返屋企
以往深宵都一定會坐的士返屋企
但果晚bf望左一望街邊一?..

上到車,只剩下最後一排坐位(一邊雙人位,一邊單人位)
我坐左去雙人位入邊近窗位,但bf竟然坐 ...
do u want to be my sp?.......many excitment will come.........

3. 嚴禁招攬,徵求,發起網聚或意圖或企圖, 甚至實際出現招攬 / 徵求、邀約等情況出現
( 違者會被即時禁言或禁訪 )

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-1-8 03:51 PM 發表
元旦夜,離開朋友既party後,就準備坐車返屋企
以往深宵都一定會坐的士返屋企
但果晚bf望左一望街邊一?..

上到車,只剩下最後一排坐位(一邊雙人位,一邊單人位)
我坐左去雙人位入邊近窗位,但bf竟然坐 ...
係wo~今次得一張靚相咁少的?:smile_41:

引用:
原帖由 vincentthai 於 2008-1-8 20:17 發表

do u want to be my sp?.......many excitment will come.........
又想搵食呀, 死撚開啦
有無睇版規架 :smile_45::smile_45::smile_45::smile_45:

唔好話佢咁近睇會扯呀..
我依家諗都已經忍唔住:smile_13: 我都想做個阿叔:smile_30:

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-1-8 08:17 PM 發表

多謝你,d相只係我bf用dc傻瓜機影
不過佢見你咁欣賞
一定會好開心 ~
相信唔至你男友開心,我地都睇得好開心~
真係唔知年中都唔知有幾多人比你的靚相引死:smile_40:

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-1-8 08:20 PM 發表

又想搵食呀, 死撚開啦
有無睇版規架 :smile_45::smile_45::smile_45::smile_45:
d人係咁的啦~我都見到慣哂~
.......:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆