上一頁下一頁
發新話題

bf睇住我係小巴上俾人抽水...

收藏  |  訂閱
426  60.7k

引用:
原帖由 我恨無情 於 2008-1-8 20:20 發表

係wo~今次得一張靚相咁少的?:smile_41:
少少地,睇住先~

係唔係真呀....真係...

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-1-8 10:17 PM 發表

多謝你,d相只係我bf用dc傻瓜機影
不過佢見你咁欣賞
一定會好開心 ~
希望有机會可欣賞多D你同你BF既傑作。

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-1-8 08:20 PM 發表

又想搵食呀, 死撚開啦
有無睇版規架 :smile_45::smile_45::smile_45::smile_45:
so what!!....what's ur purpose here then?......

office妹妹雖然我第一次睇你D post:smile_13: :smile_13: 但我覺得你本人應該係玩得之人
係你男朋友個個一定好正:smile_40: :smile_40: 希望可以繼續睇你D post....
(你 d photo 好好好sexy):smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-1-8 08:20 PM 發表

又想搵食呀, 死撚開啦
有無睇版規架 :smile_45::smile_45::smile_45::smile_45:
扣分扣懞左你~~~:smile_45::smile_39::smile_39:

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-1-8 08:26 PM 發表

少少地,睇住先~
你應該唔介意我儲低D相架可!??! hehe
但你話條友影左你相..你怕唔怕佢影埋你個樣架!??!   
:smile_44::smile_13:

引用:
原帖由 hkdevilman 於 2008-1-8 20:35 發表

扣分扣懞左你~~~:smile_45::smile_39::smile_39:
now 都唔駛我扣啦 :smile_30::smile_30:
可以得閒睇POST 回POST

but 我好憎果D一心諗住搵食的人

引用:
原帖由 hkdevilman 於 2008-1-8 20:39 發表

你應該唔介意我儲低D相架可!??! hehe
但你話條友影左你相..你怕唔怕佢影埋你個樣架!??!   
:smile_44::smile_13:
就算我介意,可以阻到嗎?介意就唔會post出黎喇~

我又唔太驚,因為我好側面,同埋頭髮又遮左半邊面,我諗唔會睇得清楚

引用:
原帖由 vincentthai 於 2008-1-8 20:32 發表

so what!!....what's ur purpose here then?......
嘩,你就真係有眼不識泰山,咁樣同人講野呀...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆