上一頁下一頁
發新話題

bf睇住我係小巴上俾人抽水...

收藏  |  訂閱
426  60.7k

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-1-8 20:17 發表

多謝你,d相只係我bf用dc傻瓜機影
不過佢見你咁欣賞
一定會好開心 ~
傻瓜機一樣可以影到靚相架
當然, 專業SLR 機可以利用鏡頭 / 其他設備配搭影得更靚

BUT 你 D 相真係影得好好

引用:
原帖由 vincentthai 於 2008-1-8 20:32 發表

so what!!....what's ur purpose here then?......
你初黎步到唔知規矩, 仲要聲大夾惡
掉返轉, 請你看清楚呢個版 / 成個壇的規則

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-1-8 08:41 PM 發表

就算我介意,可以阻到嗎?介意就唔會post出黎喇~

我又唔太驚,因為我好側面,同埋頭髮又遮左半邊面,我諗唔會睇得清楚
哈... 咁又係喎~~!! 你咁醒o既!?!?
不過無樣就ok o既~
:smile_13:
你男友o個晚實hi 爆囉~~
咁你地返屋企大戰幾多回呀?!!?
好彩我女友對波都唔細jet~ 哈:smile_30:

引用:
原帖由 hkdevilman 於 2008-1-8 20:49 發表

哈... 咁又係喎~~!! 你咁醒o既!?!?
不過無樣就ok o既~
:smile_13:
你男友o個晚實hi 爆囉~~
咁你地返屋企大戰幾多回呀?!!?

好彩我女友對波都唔細jet~ 哈:smile_30:
呢條問題, 我都想問:smile_13::smile_13::smile_13:

大戰左幾多回合,我都唔記得喇:smile_13: ...
不過一路大戰,佢一路諗返當時小巴上既情景,佢真係好high,我feel到~

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-1-8 09:12 PM 發表
不過一路大戰,佢一路諗返當時小巴上既情景,佢真係好high,我feel到~
我只係諗起妳d 相都興奮喇:smile_30:

引用:
原帖由 office妹妹 於 2008-1-8 21:12 發表
難得你肯咁陪佢玩, 俾咁多刺激佢
砌多幾鑊都無問題啦

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-1-8 21:18 發表

難得你肯咁陪佢玩, 俾咁多刺激佢
砌多幾鑊都無問題啦
你都會同女友咁玩?

你地成日玩尼D games 架:smile_14: :smile_14:

you got your other sexy pics to post here?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆