上一頁下一頁
發新話題

1月12日RICHY激玩之夜(已經羅左SOFA)

收藏  |  訂閱
254  6.3k

1月12日RICHY激玩之夜(已經羅左SOFA)

1月12日RICHY激玩之夜
:smile_40:好耐無開團了,最近得閑無野做,我又手痕呀!
:smile_34:   團長:豬一只
   地點:RICHY啦(相信系人都知系邊架啦)
   時間:1月12日夜晚10點
   費用:400元(男仔AA,多除少補啦!女仔當然FREE啦)
   已經羅左SOFA了!哈哈
   5人成團,唔設上限啦

想來就PM我啦!

好耐無見.............
星期日要返工黎唔到..........好想黎見下你:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 阿布仔 於 2008-1-9 09:39 PM 發表
咁快又改名:smile_30:

引用:
原帖由 阿布仔 於 2008-1-9 09:39 PM 發表
星期日要返工黎唔到..........好想黎見下你:smile_13: :smile_13:
:smile_45:同我講呀?少有哦。。你會想見我???

推完唔去:smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 豬一只 於 2008-1-9 09:41 PM 發表

:smile_45:同我講呀?少有哦。。你會想見我???
我當然掛住你啦~
但怕你無時間陪我呢個醜男....所以無找你..........唉~近排又肥左.....
又肥又老又醜~~你有無朋友要呀???:smile_42: :smile_42:

邊道係Richy:smile_41:

引用:
原帖由 神秘村村長 於 2008-1-9 09:42 PM 發表
推完唔去:smile_43: :smile_43:
唔去:smile_43:

引用:
原帖由 阿布仔 於 2008-1-9 09:43 PM 發表

我當然掛住你啦~
但怕你無時間陪我呢個醜男..............唉~近排又肥左.....
又肥又老又醜~~你有無朋友要呀???:smile_42: :smile_42:
:smile_42:仲諗住你減左肥既話,我想考慮下添

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-1-9 09:43 PM 發表
邊道係Richy:smile_41:
我都想知:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆