上一頁下一頁
發新話題

鼠年年初二0208(老鼠基+雲遊傑)生日PARTY*~cp disco介字勁舞團吹水區~*星期五

收藏  |  訂閱
998  10.8k

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-2-5 12:58 PM 發表

我而家未知呀....可能好夜先可以出發呀...
要揍下女嘛~
電聯..我個日都冇咁早...搵伴陪上:smile_40:

推下先:smile_43:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-2-5 01:03 PM 發表

到時打比我就ok啦~

引用:
原帖由 lefov603 於 2008-2-5 01:53 PM 發表
推下先:smile_43:
咁日咁得閒呀~~:smile_14:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-2-5 01:03 PM 發表

hi~旦旦~
重記唔記得我地既>後門約會呀?:smile_30:

幫手推下帖.......

引用:
原帖由 小火山 於 2008-2-5 03:39 PM 發表

hi~旦旦~
重記唔記得我地既>後門約會呀?:smile_30:
梗係記得~~~ 到時見喇 :smile_40: (我和火山後門有個約會~之~0208羅蘭背心禿鷹煙通大結局)

引用:
原帖由 milk333 於 2008-2-5 04:23 PM 發表

梗係記得~~~ 到時見喇 :smile_40: (我和火山後門有個約會~之~0208羅蘭背心禿鷹煙通大結局)
ok~到時見喇~

如果你真係咁著~我會一腳伸你出舞池游水呀~:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 rayrayray1222 於 2008-2-3 04:41 PM 發表

Yes ar...really long time have not play together la....:smile_39:
星期五
可以同大家見面啦
我真係餓左好耐啦
嗚........嗚............嗚...........
我12月29號玩完之後都未玩過啦
嗚.............嗚............嗚.............
到時同大家拜過早年
哈哈哈

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-2-4 09:14 AM 發表

星期5就係喇.....
好似好耐冇玩lu~~~
到時一定要玩番夠皮
一定要跳足全場
哈哈哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆