上一頁下一頁
發新話題

鼠年年初二0208(老鼠基+雲遊傑)生日PARTY*~cp disco介字勁舞團吹水區~*星期五

收藏  |  訂閱
998  10.8k

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-1-11 04:29 PM 發表

如果想去...
呢個plan都ok架~~~
我地都好身痕想離開香港玩下呀~~~:smile_30:
其實近近地返上去去下其他個D地方都OK牙
個日睇電視謝天華介紹個個地方都好正
見到佢地食個D辣野真系好吸引

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-1-11 04:30 PM 發表

可能是我大鄉里吧!老實說,我從未試過在尖沙咀鬧市中BBQ,還要是任吃那一種。酒吧位於平台層,因此除了室內的大廰與貴賓房外,酒吧還設置了一處不太大面積的露天坐區,放了三至四張矮酒桌在此。坐在這 ...
睇你咁講可以try下bor~

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-1-11 04:32 PM 發表

其實近近地返上去去下其他個D地方都OK牙
個日睇電視謝天華介紹個個地方都好正
見到佢地食個D辣野真系好吸引
即係邊度呀???:smile_41:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-1-11 04:30 PM 發表

mk呢d場應該少d~~
tst可能會多d~~:smile_13:

亞嫂~~快d搵定d資料啦~~~:smile_38:
搵到等我call齊人一齊去燒~~:smile_30:
MK我個次見到個咩露天天台BBQ
但唔記得系邊到見到
印象又似系我好過既個間樓上BAR
因為個間野有露台 不過唔肯定

TST就已經上網搵到了

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-1-11 04:32 PM 發表

睇你咁講可以try下bor~
我系睇人地講既~~都可以考慮下架~

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-1-11 04:33 PM 發表

即係邊度呀???:smile_41:
唔記得叫乜 搵返先

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-1-11 04:33 PM 發表

MK我個次見到個咩露天天台BBQ
但唔記得系邊到見到
印象又似系我好過既個間樓上BAR
因為個間野有露台 不過唔肯定

TST就已經上網搵到了
我留意唔到mk有d咁o既地方...
哈哈~咁你發掘到不防話我知等我可以叫佢地一齊去bor~

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-1-11 04:34 PM 發表

我系睇人地講既~~都可以考慮下架~
我都唔知幾耐冇o係香港一班人燒野食lu~~~
真係要睇睇~~~

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-1-11 04:35 PM 發表

唔記得叫乜 搵返先
快d諗下啦~~:smile_38:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-1-11 04:40 PM 發表

我留意唔到mk有d咁o既地方...
哈哈~咁你發掘到不防話我知等我可以叫佢地一齊去bor~
下次見到我記住個地方牙

TST就系岩岩搵到系

電話: 63912280
地址: 尖沙咀 漆咸道53-55號嘉芙中心4樓

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆