上一頁下一頁
發新話題

鼠年年初二0208(老鼠基+雲遊傑)生日PARTY*~cp disco介字勁舞團吹水區~*星期五

收藏  |  訂閱
998  10.8k

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-1-11 10:44 AM 發表

通知喇喎~~好似係你冇睇ja~~:smile_45:
你都冇打比我!!!!:smile_22:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-1-11 10:45 AM 發表

你都冇打比我!!!!:smile_22:
使唔使打比你呀~~梗係你自己上黎睇架啦~:smile_22:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-1-11 10:44 AM 發表

呢度冇大人物架bor~所以唔可以少左任何一個架嘛~
我都冇去2次啦:smile_39:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-1-11 10:46 AM 發表

使唔使打比你呀~~梗係你自己上黎睇架啦~:smile_22:
覺唔覺我又開始有阿浩既影子!!:smile_34:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-1-11 10:56 AM 發表

冇去2次 今次就要去啦

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-1-11 10:56 AM 發表

冇去2次咪去多2次LO~~:smile_38:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-1-11 11:10 AM 發表

覺唔覺我又開始有阿浩既影子!!:smile_34:
你同亞浩不嬲都差唔多架啦~~
不過你好佢DD LO~~:smile_30:

引用:
原帖由 sinsaku01 於 2008-1-11 11:18 AM 發表

冇去2次 今次就要去啦
改返2月8喇~~:smile_38:

日文教學~~:smile_30:

引用(日本仔)
-------------------------------------------------
今 君と会わなくても 
同じな空の下に生活して
たまに 空を眺めながら 君の笑顔を思い

----------------------------------------------------
即使唔能夠同你相見
我地都係O係同一個天空下生活..
偶然 一邊望住天空, 一邊記掛住你O既笑容~~:smile_30:

呢度呃一分先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆