上一頁下一頁
發新話題

1月10日星期四baby k 媾仔即興團

收藏  |  訂閱
131  4.0k

宜家就可以出發啦:smile_38:

引用:
原帖由 apple0812 於 2008-1-10 22:45 發表
宜家就可以出發啦:smile_38:
88,enjoy u party la:smile_34:

引用:
原帖由 @百勝 於 2008-1-10 10:47 PM 發表

88,enjoy u party la:smile_34:
我妝都化好了:smile_44:但又想訓教了:smile_13: 幾時再一起玩啊:smile_38:

引用:
原帖由 apple0812 於 2008-1-10 10:54 PM 發表

我妝都化好了:smile_44:但又想訓教了:smile_13: 幾時再一起玩啊:smile_38:
唔係2點開始呀???
唔洗咁早出去呀???

引用:
原帖由 bagasam1 於 2008-1-10 11:05 PM 發表

唔係2點開始呀???
唔洗咁早出去呀???
甘等妳地過來都差唔多啦:smile_38:我都仲系屋企啊:smile_30:

引用:
原帖由 apple0812 於 2008-1-10 11:08 PM 發表

甘等妳地過來都差唔多啦:smile_38:我都仲系屋企啊:smile_30:
真係好想去玩
最近心情不好
但又想返工

引用:
原帖由 bagasam1 於 2008-1-10 11:11 PM 發表

真係好想去玩
最近心情不好
但又想返工
妳地出發未呀:smile_38:有個朋友問我,妳地出發未呀:smile_41:他隨時可以走得:smile_30:仲有兩個宜家過緊來呀

牙籤仔不見了:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 apple0812 於 2008-1-10 11:13 PM 發表

妳地出發未呀:smile_38:有個朋友問我,妳地出發未呀:smile_41:他隨時可以走得:smile_30:仲有兩個宜家過緊來呀
玩得開心d啦
................

剛剛睡醒,現在半夢半醒,apple 還在嗎? 是否兩點,比我訓多半小時,就回魂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆