上一頁下一頁
發新話題

1月10日星期四baby k 媾仔即興團

收藏  |  訂閱
131  3.9k

回覆 #17 apple0812 的帖子

嘩,$100又真係好抵喎!!
:smile_14: :smile_14: :smile_14:

Baby有sofa???

回覆 #21 joe141joe 的帖子

抵 咪一齊去囉:smile_38:

引用:
原帖由 何利好 於 2008-1-10 05:42 PM 發表

好 !!!

見妳知錯能改 !!

我問下我個friend有冇興趣飲完酒再去babyk啦 !!

佢話黎既話, 我就夜d打俾姐姐妳啦 !! :smile_38:

不過都唔知妳成唔成團 :smile_45:
其實我宜家都仲考慮既要唔要去唱歌呀:smile_39:因爲聽晚都約了人:smile_44:我聽晚既團都取消了:smile_30:如果今晚玩:smile_27:聽晚同星期六又來過甘就真系死得人架啦:smile_22:仲有星期日朋友生日都有可能去玩去唱歌唔用幾多人呀:smile_38:三個女仔三個男仔都可以成團啦:smile_30:不過我今晚又好想出去唱歌:smile_13:

引用:
原帖由 snufkin1226 於 2008-1-10 05:43 PM 發表
Baby有sofa???
因爲時間太緊了嘛:smile_39:所以其它就沒有改啦:smile_30:大家都去過BABY K :smile_38:知道系點樣既咩知噜

引用:
原帖由 joe141joe 於 2008-1-10 05:42 PM 發表
嘩,$100又真係好抵喎!!
:smile_14: :smile_14: :smile_14:
果到$888 包兩枝黑牌 12枝綠茶
前日我都玩完
上去前買定半打綠茶上去(因為統一講真真係唔好飲,自己偷偷地買第隻上去)

房錢party 房10人到8點至2點$101
2點後$29,2點後再叫$888套餐,連$29蚊都唔駛比

有咩辦法唔平

引用:
原帖由 apple0812 於 2008-1-10 05:46 PM 發表

其實我宜家都仲考慮既要唔要去唱歌呀:smile_39:因爲聽晚都約了人:smile_44:我聽晚既團都取消了:smile_30:如果今晚玩:smile_27:聽晚同星期六又來過甘就真系死得人架啦:smile_22:仲有星期日朋友生日都有可 ...
姐姐   妳想唱歌咪唱囉  

打幾行字出黎 睇到我眼都亂呀 :smile_22: :smile_27:

我夜d打俾妳 問下妳想點啦 !! :smile_34:

幫C姐推,推,推,推

引用:
原帖由 何利好 於 2008-1-10 05:53 PM 發表

姐姐   妳想唱歌咪唱囉  

打幾行字出黎 睇到我眼都亂呀 :smile_22: :smile_27:

我夜d打俾妳 問下妳想點啦 !! :smile_34:
矛盾中呀:smile_13:甘夜D妳打比我啦:smile_38:

哈哈哈...我都係問下啫...:smile_30: :smile_30: :smile_30:
引用:
原帖由 apple0812 於 2008-1-10 05:48 PM 發表

因爲時間太緊了嘛:smile_39:所以其它就沒有改啦:smile_30:大家都去過BABY K :smile_38:知道系點樣既咩知噜

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆