上一頁下一頁
發新話題

1月10日星期四baby k 媾仔即興團

收藏  |  訂閱
131  3.9k

引用:
原帖由 apple0812 於 2008-1-10 06:26 PM 發表

沒靓女呀:smile_38:全部豬扒呀:smile_30:妳來唔來呀:smile_45:
:smile_13: :smile_13: :smile_13:

嗯,我喜歡豬扒,食得好野多,要食下d粗野,來平衡心理

APPLE,你想幾點開始呀??
我同朋友下班過來!!
你可不可以PM你手機給我呀??!!
謝謝

引用:
原帖由 joe141joe 於 2008-1-10 06:30 PM 發表
我同朋友下班過來!!
謝謝
不可以

回覆 #44 俊二千 的帖子

你嚟唔嚟啫,衰鬼!!??
:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 joe141joe 於 2008-1-10 06:30 PM 發表
我同朋友下班過來!!
謝謝
如果去也是夜晚兩點後先開始呀:smile_38:因爲那時去便宜呀:smile_30:妳地幾時下班呀:smile_41:

推一推先。:smile_38:

回覆 #46 apple0812 的帖子

下!2點後,太晚了,明天還要上班呢!!
:smile_27: :smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 lungjohn 於 2008-1-10 06:29 PM 發表

:smile_13: :smile_13: :smile_13:
妳好驚呀:smile_38:

引用:
原帖由 joe141joe 於 2008-1-10 06:33 PM 發表
下!2點後,太晚了,明天還要上班呢!!
:smile_27: :smile_27: :smile_27:
我宜家等緊一個電話:smile_44:睇下個電話點講再確定去唔去唱歌:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆