上一頁下一頁
發新話題

15-16/1 CP 2 Day 1 Night

收藏  |  訂閱
57  3.0k

15-16/1 CP 2 Day 1 Night

我15/1 會去cp +2, 如無意外都係一條友去搵女過夜, 上次睇中一個, 不過俾人mark 咗, 今次會叫光頭仔經理幫幫手預早mark 定條女o係房等我......第二朝退完房食埋個lunch 就去sn, 玩完就返歸......
如果有人咁o岩o個兩日上去, 又想一齊飲杯o野吹吓水o既話就留個言/pm 我啦......
玩埋呢次應該收山......

ps 歡迎任何外籍人仕/有色人種加入

阿差同你做朋友呀 :smile_38: :smile_30:

點解收山呀?:smile_38:

係咪條~小賓洲~唔係好得要收山?:smile_41:

引用:
原帖由 何利好 於 2008-1-11 05:58 PM 發表
阿差同你做朋友呀 :smile_38: :smile_30:
佢d朋友真係可能全部都係阿差呀

引用:
原帖由 何利好 於 2008-1-11 05:58 PM 發表
hey you so hurt he right!:smile_30:

引用:
原帖由 ___車仔___ 於 2008-1-11 06:01 PM 發表
係咪條~小賓洲~唔係好得要收山?:smile_41:
其中一個原因...
打得jj 多, 最近比較難出......

C HING:smile_38: 你收左山個....無你D古事睇.....個討綸區會好悶架....5D去睇醫生醫女條JJ從出江湖啦:smile_43:

引用:
原帖由 大賓 於 2008-1-11 06:08 PM 發表

其中一個原因...
打得jj 多, 最近比較難出......
搵到個同你講感情又欣賞你既歌聲同埋憂鬱的眼神的囡囡,咪唔使打飛機羅。繼續努力,加油。

15 - 16 jan ? u no need to work ? poor me

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆