上一頁下一頁
發新話題

1月20日星期日 單身派隊 一起去打邊爐再去baby k狂歡啦狂歡夜團

收藏  |  訂閱
91  2.6k

坐sofa 打邊爐呀 :smile_30:

引用:
原帖由 chingwenhk 於 2008-1-17 15:15 發表
真係未試過@.@
甘都俾你睇到....厲害:smile_30:

引用:
原帖由 chingwenhk 於 2008-1-17 03:15 PM 發表
有咩唔得呀:smile_38:好凍呀:smile_13:我就來連打字都唔識打啦:smile_39:

引用:
原帖由 apple0812 於 2008-1-17 15:21 發表

有咩唔得呀:smile_38:好凍呀:smile_13:我就來連打字都唔識打啦:smile_39:
你仲識打好多字:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 kenent2005 於 2008-1-17 03:30 PM 發表

你仲識打好多字:smile_30: :smile_30:
沒辦法呀:smile_22:唔想打字果陳妳地話我打錯字:smile_13:甘只好打多D字啦:smile_30:好冷呀:smile_27:夜晚都唔敢一個人訓

打完邊爐去邊先:smile_13:

引用:
原帖由 apple0812 於 2008-1-17 15:32 發表

沒辦法呀:smile_22:唔想打字果陳妳地話我打錯字:smile_13:甘只好打多D字啦:smile_30:好冷呀:smile_27:夜晚都唔敢一個人訓
你唔係打錯字..係無改字....懶到屎:smile_30: :smile_30:

夜晚搵TT同你訓囉:smile_38:

幫我睇下方向咩環境! :smile_38:
引用:
原帖由 apple0812 於 2008-1-17 04:24 AM 發表
羊門小將 狂歡夜團:smile_04:

日期: 1月17日星期四 打邊爐 狂歡夜團 (想識多D朋友鍾意大家一起玩開心既果種感覺)

時間: 8:00 開始,請準時入場:smile_46:

地點: 羊門小將:smile_40: ( ...

引用:
原帖由 tsstsy 於 2008-1-17 03:34 PM 發表
打完邊爐去邊先:smile_13:
可以去唱歌呀:smile_38:如果今晚沒有電話來仲可以去酒吧:smile_30:如果接到電話:smile_44:我就要

引用:
原帖由 kenent2005 於 2008-1-17 03:34 PM 發表

你唔係打錯字..係無改字....懶到屎:smile_30: :smile_30:

夜晚搵TT同你訓囉:smile_38:
我真暈呀:smile_27:TT都凍到卷成一團訓了:smile_44:一凍就特別想摟著一個人訓:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆