上一頁下一頁
發新話題

1月20日星期日 單身派隊 一起去打邊爐再去baby k狂歡啦狂歡夜團

收藏  |  訂閱
91  2.6k

引用:
原帖由 妻人了食 於 2008-1-17 03:36 PM 發表
幫我睇下方向咩環境! :smile_38:

妳自己去睇啦:smile_22:好冷呀幫妳唔到呀:smile_38:

引用:
原帖由 apple0812 於 2008-1-17 03:41 PM 發表

妳自己去睇啦:smile_22:好冷呀幫妳唔到呀:smile_38:
我呢度唔凍喎, 但d貓仔都係卷成一團訓:smile_27:

我介绍份 office 工你, 但系个老板好淫贱! :smile_30:
引用:
原帖由 apple0812 於 2008-1-17 02:27 PM 發表

我仲找緊OFFICE工呀妳講咩呀:smile_38:多除少補呀:smile_30:

引用:
原帖由 hung0811 於 2008-1-17 03:45 PM 發表

我呢度唔凍喎, 但d貓仔都係卷成一團訓:smile_27:
甘妳果度系邊度來架:smile_38:我宜家就凍到手都申唔直呀

引用:
原帖由 妻人了食 於 2008-1-17 03:48 PM 發表
我介绍份 office 工你, 但系个老板好淫贱! :smile_30:

个老板係你自己呀:smile_44:

引用:
原帖由 apple0812 於 2008-1-17 15:37 發表

可以去唱歌呀:smile_38:如果今晚沒有電話來仲可以去酒吧:smile_30:如果接到電話:smile_44:我就要http://www12.discuss.com.hk/images/smilies/smile_40.gif
好呀,夜D電聯:smile_38:

引用:
原帖由 apple0812 於 2008-1-17 03:39 PM 發表

我真暈呀:smile_27:TT都凍到卷成一團訓了:smile_44:一凍就特別想摟著一個人訓:smile_13:
妳同tt一齊卷...卷成一(大)團會好d:smile_44:

聽日要返工,閒日不嬲都唔會去玩:smile_39:

引用:
原帖由 妻人了食 於 2008-1-17 03:48 PM 發表

唔怕呀:smile_38:我識叫救命:smile_30:仲識打999同埋110:smile_34:同埋如果他亂來我拿把剪刀:smile_44:

引用:
原帖由 apple0812 於 2008-1-17 03:51 PM 發表

甘妳果度系邊度來?smile_38:我宜家就凍到手都申唔直呀
香港囉, 公司的一間房, 好暖啊:smile_30:

引用:
原帖由 笨笨寧◎◎ 於 2008-1-17 03:53 PM 發表

妳同tt一齊卷...卷成一(大)團會好d:smile_44:

聽日要返工,閒日不嬲都唔會去玩:smile_39:
我訓果陳她沒訓:smile_44:點卷呀:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆