上一頁下一頁
發新話題

1月20日星期日 單身派隊 一起去打邊爐再去baby k狂歡啦狂歡夜團

收藏  |  訂閱
91  2.6k

冇用既, 佢好精, office 裡邊冇利器, d 咩水物水就有 :smile_34:
引用:
原帖由 apple0812 於 2008-1-17 03:53 PM 發表

唔怕呀:smile_38:我識叫救命:smile_30:仲識打999同埋110:smile_34:同埋如果他亂來我拿把剪刀:smile_44:

引用:
原帖由 hung0811 於 2008-1-17 03:53 PM 發表

香港囉, 公司的一間房, 好暖啊:smile_30:
妳就好啦有間房唔凍呀:smile_39:甘妳咩穿好少噜:smile_30:我穿好多仲覺得凍啊:smile_27:

引用:
原帖由 apple0812 於 2008-1-17 03:59 PM 發表

妳就好啦有間房唔凍呀:smile_39:甘妳咩穿好少噜:smile_30:我穿好多仲覺得凍啊:smile_27:
係呀, 仲要除外套, 但我俾隻貓卷住咗隻脚來瞓:smile_27:

引用:
原帖由 hung0811 於 2008-1-17 04:01 PM 發表

係呀, 仲要除外套, 但我俾隻貓卷住咗隻脚來瞓:smile_27:
聽講男人通常都唔怕凍:smile_38:妳只貓系女女呀:smile_41:定系貓仔仔呀:smile_30:

引用:
原帖由 妻人了食 於 2008-1-17 03:58 PM 發表
冇用既, 佢好精, office 裡邊冇利器, d 咩水物水就有 :smile_34:

哈哈妳事先話我知了:smile_44:肯定會做准備工作啦:smile_30:我又唔系傻既:smile_34:

引用:
原帖由 apple0812 於 2008-1-17 04:04 PM 發表

聽講男人通常都唔怕凍:smile_38:妳只貓系女女呀:smile_41:定系貓仔仔呀:smile_30:
女女啊:smile_44: :smile_44: 好"痴"身:smile_27:

唔係傻, 笨 d d 啦 :smile_30:
引用:
原帖由 apple0812 於 2008-1-17 04:05 PM 發表

哈哈妳事先話我知了:smile_44:肯定會做准備工作啦:smile_30:我又唔系傻既:smile_34:

引用:
原帖由 hung0811 於 2008-1-17 04:11 PM 發表

女女啊:smile_44: :smile_44: 好"痴"身:smile_27:
通都冷果陳系女女既都希望有人比溫暖自己啦:smile_30:

引用:
原帖由 妻人了食 於 2008-1-17 04:17 PM 發表
唔係傻, 笨 d d 啦 :smile_30:

男人唔系鍾意聰明既笨女人咩:smile_41:有時女仔太聰明都唔系幾好:smile_30:笨DD先好呀

晕死... 你依家集工作於馀乐一身, 恨死人
OFFICE d 工闷到呕 :smile_42:
引用:
原帖由 apple0812 於 2008-1-17 04:23 PM 發表

男人唔系鍾意聰明既笨女人咩:smile_41:有時女仔太聰明都唔系幾好:smile_30:笨DD先好呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆