*農曆年前,最後一次!*~常平Sunday介女派對勁舞團~*

收藏  |  訂閱
22  1.7k

*農曆年前,最後一次!*~常平Sunday介女派對勁舞團~*

*~2月2日(星期六)*常平Sunday勁舞團*現正接受報名~*

日期:           2月2日(星期六)- 2月3日(星期日)
地點:           常平Sunday俱樂部
時間:           11:30p.m.開始~5:30a.m.~*
名額:           10人~*
費用:           男仔 $200(任飲)/ $300(任飲, 多除少補)
                    女仔 $FOC
活動形式:     識朋友~溝女~跳舞~飲酒~*
本團對象:     只要你喜歡跳舞~溝女~飲酒~識朋友仔都可以參加~*
報名方法:     請PM本人~留香港/內地~聯絡電話
本團宗旨:     認識一聚愛蒲之人~齊齊反轉Sunday(d女)夜
集合地點:     皇崗口岸或直接常平會合
天氣預測:     13 - 16。C(記得著多衫先去蒲)

截止時間星期五中午12點正

歡迎各朋友仔加入~有女齊齊溝~有水齊齊抽~我地一齊玩返晚 ~*

~ 行程如下 ~
星期六    8:30p.m.   在皇崗集合坐9:00p.m.車
             10:15p.m.  到達問下團友要否book房
             10:40p.m.  再去食下飯,互相認識一下
             11:30p.m.  到達Sunday正式開始Party
             5:30a.m.    離開Sunday返酒店開餐(有女就唔使講啦,無女的我介紹好野比大家 )
星期日    2:p.m.       午餐(如有需要餘興節目我會幫大家安排)
              4:00p.m.   收隊走人

*~ 團友須知 ~*
1. 所有人必須留名~香港/內地~聯絡電話~*
2. 本人可提供各種玩樂地點/酒店~*
 (如果需要提早訂房,請通知我.因為星期六人流多d,訂左房唔使周圍搵)
3. 如有需要我可以幫各位朋友仔看管財物~*
4. 如有特別需求~可以話比我知~我會盡力協助~*
5. 盡量唔好單獨行左去~如要行開/早走請盡量通知一聲~*

[fly]...又係時候賣廣告 ...[/fly]

sunday.....個場已今非昔比.....:smile_39:

push push ~~~~
常平Sunday勁舞團

路過.......幫忙推一推

係真唔係開嫁......到時我搵你玩呀.

2月2???

有撚排啦.........:smile_42: :smile_42:

快D好過啦

it's nice that there is new face can go sunday............

Thanks for sharing...:smile_38:

多謝支持,報名請早!

前往最後回覆