*農曆年前,最後一次!*~常平Sunday介女派對勁舞團~*

收藏  |  訂閱
22  1.7k

[fly]...推帖:smile_38: ...[/fly]

*農曆年前,最後一次!*~常平Sunday介女派對勁舞團~*

想參加既團友,請29/1前pm我留香港,大陸電話.一齊玩返晚....

回覆 #1 JoeKu 的帖子

回覆 #13 edmonddunichola 的帖子

PM me to leave your contact no. Joe

引用:
原帖由 JoeKu 於 2008-1-31 07:04 PM 發表
PM me or call me at 98315717. Joe
hi
hihi

sunday.....個場已今非昔比.....

引用:
原帖由 JoeKu 於 2008-1-17 12:20 PM 發表
*~2月2日(星期六)*常平Sunday勁舞團*現正接受報名~*

日期:           2月2日(星期六)- 2月3日(星期日)
地點:           常平Sunday俱樂部
時間:           11:30p.m.開始~5:30a.m.~*
名 ...
你都COPY得幾詳盡架BOR~~:smile_30:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-2-1 11:17 AM 發表

哼~~我唔抵得你呀..佢COPY你既,唔COPY我既:smile_22: :smile_30:

no body push wor

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-2-1 11:17 AM 發表

唔怪得之d字咁似曾相識喇~:smile_30: :smile_30: :smile_30:

前往最後回覆