上一頁下一頁
發新話題

1月26日 3年來第2次cp 仁k團 (pS: 不受新人)

收藏  |  訂閱
65  1.8k

[fly]...詳細少少啦 時間等... ...[/fly]

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-1-20 07:14 PM 發表
...詳細少少啦 時間等... ...
未定
人數定左先定時間喇

thx for sharing..........

无我份都帮你推一推:smile_38: :smile_38: :smile_38:   不过凡仔就真系窄左小小:smile_13: :smile_13:

c hing,凡仔,不去也罷

引用:
原帖由 xxcyrusxx 於 2008-1-20 07:22 PM 發表
无我份都帮你推一推:smile_38: :smile_38: :smile_38:   不过凡仔就真系窄左小小:smile_13: :smile_13:
系好能窄架...
不過都係去飲埋D酒
女好能死姐 :smile_42:

引用:
原帖由 rayso44 於 2008-1-20 07:22 PM 發表
c hing,凡仔,不去也罷
裝修完睇下會吾會好D喇 :smile_39:

引用:
原帖由 Y希 於 2008-1-20 06:50 PM 發表
前言: 小弟今次搞團2個目的一:  我主埸...凡仔而家終於頂吾住..開業到26號夜晚
        ...暫時停業(  大裝修+整頓   5月一日再見) 所以2打幾存酒?br />         二:因小弟岩岩放左大假..玩到個心創能晒....玩到絛 ...
明知森林唔得都叫朋友去送死 ... :smile_39: :smile_39:

存酒事小 , 因住執皮帶累身家啦 ! :smile_38: :smile_38:

回覆 #18 Ray KK 的帖子

[fly]...今次我地自己帶女去  ...[/fly]

引用:
原帖由 Ray KK 於 2008-1-20 07:29 PM 發表

明知森林唔得都叫朋友去送死 ... :smile_39: :smile_39:

存酒事小 , 因住執皮帶累身家啦 ! :smile_38: :smile_38:
送死?

我無料就吾會亂9甘叫人上去喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆