上一頁下一頁
發新話題

1月26日 3年來第2次cp 仁k團 (pS: 不受新人)

收藏  |  訂閱
65  1.8k

引用:
原帖由 Y希 於 2008-1-20 07:31 PM 發表

送死?

我無料就吾會亂9甘叫人上去喇
酒貴 , 服務差 , 女又唔得 , 去森林同送死跟本冇分別 ! :smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 Ray KK 於 2008-1-20 07:34 PM 發表

酒貴 , 服務差 , 女又唔得 , 去森林同送死跟本冇分別 ! :smile_45: :smile_45:
哈哈
888既房4百比我
酒貴?
吾夠我包底又如何

女吾得?  老相好講到明叫我地自己帶女去玩  為果晚真系怕無咩女女

引用:
原帖由 Y希 於 2008-1-20 07:23 PM 發表

系好能窄架...
不過都係去飲埋D酒
女好能死姐 :smile_42:
女仔就只能自己带过去比较隐阵:smile_39:

引用:
原帖由 xxcyrusxx 於 2008-1-20 07:37 PM 發表

女仔就只能自己带过去比较隐阵:smile_39:
恩  梗系甘行喇

[fly]...推帖:smile_38: ...[/fly]

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-1-20 07:42 PM 發表
...推帖:smile_38: ...
禮拜6 CP 咩都貴.....你有無可能早小小去....平日玩得開心D

...不受新人玩  :smile_27: ...:smile_42:

引用:
原帖由 H5N1 於 2008-1-20 07:50 PM 發表
...不受新人玩  :smile_27: ...:smile_42:
自己友玩.....:smile_44:

引用:
原帖由 Y希 於 2008-1-20 07:36 PM 發表

哈哈
888既房4百比我
酒貴?
吾夠我包底又如何

女吾得?  老相好講到明叫我地自己帶女去玩  為果晚真系怕無咩女女
如果全部人自帶女 , 甘就唔使去大場玩啦 ! :smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 Y希 於 2008-1-20 07:52 PM 發表

自己友玩.....:smile_44:
真係俾你吹脹~~```:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆