上一頁下一頁
發新話題

1月26日 3年來第2次cp 仁k團 (pS: 不受新人)

收藏  |  訂閱
65  1.8k

引用:
原帖由 萬_仔 於 2008-1-20 08:28 PM 發表

舊時過去多過宜家向沙灣, 家陣我去凡仔一定出唔到門口

好懷念早兩年都係向凡仔總統房做生日既光輝日子
26號做埋夜晚就停業喇.....
過來走轉囉...上次你生日...都無同我飲到....:smile_39:

引用:
原帖由 Ray KK 於 2008-1-20 08:21 PM 發表

係你有生之年 , 應該要再去一次啦 ! :smile_45: :smile_45:
我都未死得住:smile_30:

引用:
原帖由 萬_仔 於 2008-1-20 08:28 PM 發表

舊時過去多過宜家向沙灣, 家陣我去凡仔一定出唔到門口

好懷念早兩年都係向凡仔總統房做生日既光輝日子
你有好多女錢酒錢房錢未找數架 ? :smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 Ray KK 於 2008-1-20 08:31 PM 發表

你有好多女錢酒錢房錢未找數架 ? :smile_41: :smile_41:
哈哈....
:smile_30:

引用:
原帖由 萬_仔 於 2008-1-20 08:29 PM 發表

我都未死得住:smile_30:
我怕你等唔到 01/MAY ... :smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 Y希 於 2008-1-20 08:29 PM 發表

26號做埋夜晚就停業喇.....
過來走轉囉...上次你生日...都無同我飲到....:smile_39:
佢地能夠捱到宜家已經本事......
好多事情你唔知....我在凡仔的日子已成過去:smile_39:

引用:
原帖由 Ray KK 於 2008-1-20 08:31 PM 發表

細聲D.....唔好咁揚:smile_44:

引用:
原帖由 萬_仔 於 2008-1-20 08:35 PM 發表

好多事情你唔知....我在凡仔的日子已成過去:smile_39:
因為間場呃夠錢 , 所以可以正式收皮 ! :smile_22: :smile_22:

支持..........................:smile_22:

引用:
原帖由 萬_仔 於 2008-1-20 08:35 PM 發表

都吾算捱喇....
去左嘉怡老總 會返過凡仔...
而家老細拎500個.出來大搞....同佢一人一半....
佢返黎吾怕無生意喇.....應該會改名..... :smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆