上一頁下一頁
發新話題

財神 2月2日 PARTY WORLD (完滿結束, 多謝參與)

收藏  |  訂閱
436  8.7k

引用:
原帖由 dk1965 於 2008-2-2 02:28 PM 發表

300元係包晒定係每樣300元???

良家婦女???有無陳家或者王家既

OL????係咪诃尿甘解

model?????係咪男人

化裝品sale.........d咩屎:smile_27: 臭唔臭

小弟係一個近乎傻仔一名,所以甘 ...
我都係傻仔,所以會咁問..........

引用:
原帖由 dk1965 於 2008-2-2 02:28 PM 發表

300元係包晒定係每樣300元???

良家婦女???有無陳家或者王家既

OL????係咪诃尿甘解

model?????係咪男人

化裝品sale.........d咩屎:smile_27: 臭唔臭

小弟係一個近乎傻仔一名,所以甘 ...
$300全包...財財今晚派女、派錢....近乎傻仔問咁多仲唔報名...:smile_38:

引用:
原帖由 busofuncle 於 2008-2-2 02:38 PM 發表

我都係傻仔,所以會咁問..........
唉.....傻仔人地挖個窿比你踩落去.....你走去答:smile_39: :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 dodiddone 於 2008-2-2 02:42 PM 發表

唉.....傻仔人地挖個窿比你踩落去.....你走去答:smile_39: :smile_39: :smile_39:
拿拿拿.............

挑好啦...唔好呀:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 dk1965 於 2008-2-2 02:45 PM 發表

拿拿拿.............

挑好啦...唔好勃呀:smile_38: :smile_38:
唔想佢越踩越深姐.....:smile_13: 點知你個窿挖幾深架....:smile_39:

引用:
原帖由 dodiddone 於 2008-2-2 02:50 PM 發表

唔想佢越踩越深姐.....:smile_13: 點知你個窿挖幾深?
甘你唔好話呀冰冰黎啦

明明今晚係呀文媛同呀欣桐

引用:
原帖由 dk1965 於 2008-2-2 14:56 發表

甘你唔好話呀冰冰黎啦

明明今晚係呀文媛同呀欣桐
係"蕭"文緩同"鮑"欣桐呀!!
:smile_44: :smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 joe141joe 於 2008-2-2 03:07 PM 發表

係"蕭"文換同"鮑"陰桐呀!!
:smile_44: :smile_44: :smile_44:
佢地都黎咩......:smile_41:

引用:
原帖由 dodiddone 於 2008-2-2 03:10 PM 發表

佢地都黎咩......:smile_41:
我上去先啦! 約左囡囡行街街!

引用:
原帖由 財神到 於 2008-2-2 03:12 PM 發表

我上去先啦! 約左囡囡行街街!
行街街???????????

凍到你縮陽:smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆