上一頁下一頁
發新話題

財神 2月2日 PARTY WORLD (完滿結束, 多謝參與)

收藏  |  訂閱
436  8.6k

引用:
原帖由 eric1984chan 於 2008-1-29 12:16 AM 發表

咁我俾三份~
帶兩條女~ :smile_30:
多謝捧場! 兩條女叫咩名! 幫你上埋名!

仲有兩條女唔去, 你都照俾$900!

引用:
原帖由 eric1984chan 於 2008-1-29 12:16 AM 發表

咁我俾三份~
帶兩條女~ :smile_30:
帶一條女比我:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 財神到 於 2008-1-29 12:20 AM 發表

多謝捧場! 兩條女叫咩名! 幫你上埋名!

仲有兩條女唔去, 你都照俾$900!
............
玩咁大~:smile_27:
咁我一人成團算啦~

引用:
原帖由 angelc0617 於 2008-1-29 12:20 AM 發表

帶一條女比我:smile_38: :smile_38: :smile_38:
條女唔去你都要俾600喎~:smile_34:

引用:
原帖由 eric1984chan 於 2008-1-29 12:21 AM 發表

............
玩咁大~:smile_27:
咁我一人成團算啦~
一係代佢地NO C ALL兩個月!

很久無推推... 財神call女..喎,一定有好野ja.. 可惜無假放:smile_39:   希望新年可以跟財兄去玩..o

引用:
原帖由 開心星期天 於 2008-1-29 12:24 AM 發表
很仁剃all女..喎,一定有好野ja.. 可惜無假放:smile_39:   希望新年可以跟財兄去玩..o
好呀! 如果到時有節目, 一定預埋你!

引用:
原帖由 財神到 於 2008-1-29 00:32 發表

好呀! 如果到時有節目, 一定預埋你!
^.^  好..唷  一言為定  

[fly]魔童要團年...唔得閒黎......:smile_39: [/fly]

各位on.....各位晚安:smile_38: :smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆