50 12345
上一頁下一頁
發新話題

財神 2月2日 PARTY WORLD (完滿結束, 多謝參與)

收藏  |  訂閱
49  8.7k

引用:
原帖由 busofuncle 於 2008-2-2 02:09 PM 發表
請問300元係只包酒水?女又係乜嘢女?
$300元包K房、酒水、包女女過夜費、酒店房過夜、包第日早餐、包第日SN、包第日晚飯........再加抽獎.............:smile_38:

D女係良家婦女、有OL,model,化妝品sales,電視台2~3線演員、特約演員....聽講章子怡今晚都黎.......:smile_13:

引用:
原帖由 busofuncle 於 2008-2-2 02:26 PM 發表
湯唯會唔會嚟???????///:smile_38:
大約11點度同范冰冰黎.........:smile_38:

引用:
原帖由 dk1965 於 2008-2-2 02:28 PM 發表

300元係包晒定係每樣300元???

良家婦女???有無陳家或者王家既

OL????係咪诃尿甘解

model?????係咪男人

化裝品sale.........d咩屎:smile_27: 臭唔臭

小弟係一個近乎傻仔一名,所以甘 ...
$300全包...財財今晚派女、派錢....近乎傻仔問咁多仲唔報名...:smile_38:

引用:
原帖由 busofuncle 於 2008-2-2 02:38 PM 發表

我都係傻仔,所以會咁問..........
唉.....傻仔人地挖個窿比你踩落去.....你走去答:smile_39: :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 dk1965 於 2008-2-2 02:45 PM 發表

拿拿拿.............

挑好啦...唔好勃呀:smile_38: :smile_38:
唔想佢越踩越深姐.....:smile_13: 點知你個窿挖幾深架....:smile_39:

引用:
原帖由 joe141joe 於 2008-2-2 03:07 PM 發表

係"蕭"文換同"鮑"陰桐呀!!
:smile_44: :smile_44: :smile_44:
佢地都黎咩......:smile_41:

引用:
原帖由 財神到 於 2008-2-2 03:12 PM 發表

我上去先啦! 約左囡囡行街街!
[fly]攬實D條女取暖.....:smile_38: [/fly]

引用:
原帖由 joe141joe 於 2008-2-2 03:18 PM 發表

如果太凍就上(k)房影下相啦!!
:smile_44: :smile_44: :smile_44:
[fly]爆房影AV相實際D.....:smile_40:[/fly]

引用:
原帖由 joe141joe 於 2008-2-2 03:22 PM 發表
你唔好upload上嚟呀,
報警拉你架!!
:smile_45: :smile_45: :smile_45:
[fly]實爆出黎個源頭係財財........:smile_30:[/fly]

引用:
原帖由 dk1965 於 2008-2-2 04:55 PM 發表

甘快d報名啦.............

9點前要報名架啦,今晚d女好正架:smile_38:
要經過審批同意…唔係報名就可以參加...........:smile_39: :smile_39: :smile_39:

50 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆