上一頁下一頁
發新話題

魔鬼團長~~淡水新場團(已出發)

收藏  |  訂閱
91  3.1k

引用:
原帖由 gogo_go 於 2008-1-29 12:57 AM 發表
咁快開團:smile_14:   頭先望一望電腦個時鐘....29號, 以為你地出發左  :smile_30:
本來我已經諗住去番飛
心血來潮不如出個團啦:smile_38:

引用:
原帖由 千秋愛野田妹 於 2008-1-29 12:58 AM 發表
SUPPORT先........:smile_38: :smile_38:
你幾時再上去呀..
岩岩試左間羊肉湯...幾正架:smile_38:

引用:
原帖由 saxmark 於 2008-1-29 01:14 AM 發表

你幾時再上去呀..
岩岩試左間羊肉湯...幾正架:smile_38:
我諗過幾日....新年前比較多野做...係都今日上..聽日落:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 千秋愛野田妹 於 2008-1-29 01:24 AM 發表

我諗過幾日....新年前比較多野做...係都今日上..聽日落:smile_38: :smile_38:
我過年都要陪大美人
趁呢幾日玩埋就收工
初四想上廣州...有無腳呀:smile_38:

引用:
原帖由 saxmark 於 2008-1-29 01:30 AM 發表

我過年都要陪大美人
趁呢幾日玩埋就收工
初四想上廣州...有無腳呀:smile_38:
重上廣州...我成日都上..冇乜好玩:smile_39: :smile_39: 禽日我係飧廳食飯撞到四個...有二個帶點邪....一個斯文..一個可愛:smile_40: :smile_40: 登時唔凍:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 千秋愛野田妹 於 2008-1-29 01:42 AM 發表

重上廣州...我成日都上..冇乜好玩:smile_39: :smile_39: 禽日我係飧廳食飯撞到四個...有二個帶點邪....一個斯文..一個可愛:smile_40: :smile_40: 登時唔凍:smile_30: :smile_30:
我約左4件QQ見面
仲有C9做後備
所以想去走一轉
仲有件QQ仲系我鄉下添..不過樣就一般:smile_38:

淡水係我就愛既地方喇..我去啦..
pm左你 .. 打比我啦..

師兄  聽日見 我會自動浦頭 ok? 可以pm我嗎

引用:
原帖由 Asathor1234 於 2008-1-29 01:49 AM 發表
師兄  聽日見 我會自動浦頭 ok? 可以pm我嗎
你PM我留電話啦:smile_38:

我係cd rom 無 短野
    你可以pm我嗎? :smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆