上一頁下一頁
發新話題

魔鬼團長~~淡水新場團(已出發)

收藏  |  訂閱
91  3.1k

引用:
原帖由 saxmark 於 2008-1-29 02:30 AM 發表

廣州地方大..交通又塞車
食同住都唔平..過年去要安排好先得:smile_38:
地方係大
不過交通我覺得好方便
地鐵唔算好耐先有車
可能晚上出去打的無咩幾何塞
我都係去珠江同上下九果邊
公交安全過深圳
食我就真係覺得唔貴
可能我去果D同你唔同喇
至於住,因為有屋企
不過上次係屋企附近搵到間正骨SAUNA
180蚊包任飲任食,D野仲係即整
兩個鐘正骨,包埋小費

如果去水玲瓏就真係多人同好貴
晚上去313連加一

引用:
原帖由 俊二千 於 2008-1-29 03:30 AM 發表

地方係大
不過交通我覺得好方便
地鐵唔算好耐先有車
可能晚上出去打的無咩幾何塞
我都係去珠江同上下九果邊
公交安全過深圳
食我就真係覺得唔貴
可能我去果D同你唔同喇
至於住,因為有屋企
不過上次 ...
我岩岩係廣州玩左2日1夜.......1D都唔覺得貴..........食住真係好方便...住酒店又平.......去唱K條女任渣任玩都係收$200.........

引用:
原帖由 dodiddone 於 2008-1-29 03:38 AM 發表

我岩岩係廣州玩左2日1夜.......1D都唔覺得貴..........食住真係好方便...住酒店又平.......去唱K條女任渣任玩都係收$200.........
.
酒店屋企附近2百幾都唔錯
唱K就有平有貴
廣州玩既地方有一個好處
好多人都係講廣東話
本地既唔會講國語

引用:
原帖由 俊二千 於 2008-1-29 03:50 AM 發表

.
酒店屋企附近2百幾都唔錯
唱K就有平有貴
廣州玩既地方有一個好處
好多人都係講廣東話
本地既唔會講國語
我住間酒店就好ok....只收$138.......個晚就去食(琴距大皇)都係$210連白酒&啤酒..........食完再殺去唱K.........

我聽日自己會準時  3點 太子 大巴站見

引用:
原帖由 dodiddone 於 2008-1-29 03:56 AM 發表

我住間酒店就好ok....只收$138.......個晚就去食(琴距大皇)都係$210連白酒&啤酒..........食完再殺去唱K.........
好彩返左黎咋
聽日廣州最低得6度

射你一野先..............:smile_43: :smile_43:

the room is very good wo , too bad that i have no $$!

:smile_38: :smile_38: :smile_38:
推一下

好正     :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆