上一頁下一頁
發新話題

魔鬼團長...再出一團

收藏  |  訂閱
67  2.3k

魔鬼團長...再出一團

由於多位兄弟PM魔鬼想知新場位置
並唔系魔鬼唔想同大家分享
網上乜野人都有..換轉黎睇..你地又會點做
魔鬼唔系黃大仙...亦唔系廣告佬
有誠意既可以隨團出發..大家可以交流下

而家再出一團...
星期六...3點出發
星期日出發既...魔鬼另有安排

有意者直接PM我留電話
上次放飛機既朋友...魔鬼唔會怪你
不過影響左我既準備功夫
連累其他兄弟多付車費
希望大家以後唔好咁做

全團AA制...各位可自由活動
飲食方面由魔鬼全權決定
即日來回或過夜...魔鬼會為各位安排
由於怕交通問題...呢次會系皇崗過關
包車直去淡水..車費AA制平分(回程車費自理)

報名人士...請回覆後再PM魔鬼MARK

第一一推 :smile_38:

THANK  FOR  SHARING

引用:
原帖由 千秋愛野田妹 於 2008-1-31 07:25 PM 發表
THANK  FOR  SHARING
我先行一步...你黎我幫你call車:smile_38:
就埋你..再安排部份星期日出發既人士

引用:
原帖由 saxmark 於 2008-1-31 07:29 PM 發表

我先行一步...你黎我幫你call車:smile_38:
就埋你..再安排部份星期日出發既人士
度緊時間......到時電聯.......................:smile_38: :smile_38:

c hing, 度 緊 呀

大大力 Push Push:smile_46:

我想問吓星期日晚會唔會唱K:smile_41:

引用:
原帖由 danny323 於 2008-1-31 07:48 PM 發表
我想問吓星期日晚會唔會唱K:smile_41:
呢個團系AA制...由大家決定
你想唱都可以同你安排:smile_38:

引用:
原帖由 saxmark 於 2008-1-31 08:07 PM 發表

呢個團系AA制...由大家決定
你想唱都可以同你安排:smile_38:
老李發左個訊息過黎............:smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆