上一頁下一頁
發新話題

魔鬼團長...再出一團

收藏  |  訂閱
67  2.3k

新場已經正式營業
魔鬼團友仍可享有舊價:smile_38:

引用:
原帖由 saxmark 於 2008-2-1 01:26 AM 發表
新場已經正式營業
魔鬼團友仍可享有舊價:smile_38:
收到啦..................:smile_30: :smile_30:

THANK  FOR  SHARING...........:smile_13:

引用:
原帖由 dodiddone 於 2008-2-1 01:41 AM 發表
THANK  FOR  SHARING...........:smile_13:  
你又出行貨:smile_45: :smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 saxmark 於 2008-2-1 01:50 AM 發表

你又出行貨:smile_45: :smile_45: :smile_45:
[fly]技至於此…已盡所能.............:smile_39:[/fly]

上次無去,唔好意思,,因為放工太夜同太涷 , 今次一定唔會甩底喇...我會打比你同你約時間架喇..多數星期六,,好嗎?

引用:
原帖由 一條精蟲 於 2008-2-1 02:17 AM 發表
上次無去,唔好意思,,因為放工太夜同太涷 , 今次一定唔會甩底喇...我會打比你同你約時間架喇..多數星期六,,好嗎?
冇問題...魔鬼一向大量
況且你都算有誠意(只系電話聽到遺言):smile_30:
下次唔好啦...講下笑jac:smile_38:

幾時都話mark哥最好喇...

引用:
原帖由 一條精蟲 於 2008-2-1 02:23 AM 發表
幾時都話mark哥最好喇...
嘩...我仇家多
你唔驚俾人對號入座呀:smile_38: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 saxmark 於 2008-2-1 02:26 AM 發表

嘩...我仇家多
你唔驚俾人對號入座呀:smile_38: :smile_30: :smile_30: :smile_30:
我就係你第一個仇家:smile_34: :smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆