上一頁下一頁
發新話題

魔鬼團長...再出一團

收藏  |  訂閱
67  2.3k

引用:
原帖由 千秋愛野田妹 於 2008-2-1 02:36 AM 發表

我就係你第一個仇家:smile_34: :smile_34:
你直頭系我對頭人啦:smile_30:
妖那星...你唔拆禮物我邊有運行啦:smile_22: :smile_22: :smile_22:

仇家出現啦!:smile_22: :smile_22: :smile_22:
俾你攪到我都心思思,啱啱去完湖南返嚟,咁快又出淡水團啦,Mark哥果然精力過人,Mark哥主場,信心保證,好耐都無跟Mark哥啤番吓,玩番晚啦,有機會都想跟Mark哥去番次淡水玩吓,睇下到時老虎放唔放行,得嘅話就call你。:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 saxmark 於 2008-2-1 02:47 AM 發表

你直頭系我對頭人啦:smile_30:
妖那星...你唔拆禮物我邊有運行啦:smile_22: :smile_22: :smile_22:
點解我要拆禮物你先有運行呢.............喂:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 jimmy9394 於 2008-2-1 02:47 AM 發表
仇家出現啦!:smile_22: :smile_22: :smile_22:
俾你攪到我都心思思,啱啱去完湖南返嚟,咁快又出淡水團啦,Mark哥果然精力過人,Mark哥主場,信心保證,好耐都無跟Mark哥啤番吓,玩 ...
你老味...大大隻字先妖你:smile_22: :smile_22:
掟左百九幾個西瓜落海先浦頭:smile_45: :smile_45:
條數點計先...下次埋數同你計:smile_34: :smile_34:
下次就食硬你架啦...:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 千秋愛野田妹 於 2008-2-1 02:53 AM 發表

點解我要拆禮物你先有運行呢.............喂:smile_30: :smile_30:
你唔行頭...二島同個尾我點殺起佢呀:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 saxmark 於 2008-2-1 02:55 AM 發表

你唔行頭...二島同個尾我點殺起佢呀:smile_38: :smile_38:
咁你唔駛諗咁多都得啦:smile_45: :smile_45: ..........佢既鄉親父老...叔伯兄弟我都一一都見完:smile_27: :smile_27: 咁你話依家乜野/稱呼.........喂:smile_30: :smile_30:

鬥大咁話啦!
掟左成百九幾個西瓜落海,浦頭果個先至蠢,容乜易浦頭俾西瓜掟死架。無你咁蠢!:smile_30: :smile_30: :smile_30:
仲未瞓呀,揾日出嚟打冷吹下水,對下啤吖,睇下幾時ok打俾我吖!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 千秋愛野田妹 於 2008-2-1 03:04 AM 發表

咁你唔駛諗咁多都得啦:smile_45: :smile_45: ..........佢既鄉親父老...叔伯兄弟我都一一都見完:smile_27: :smile_27: 咁你話依家乜野/稱呼.........喂:smile_30: :smile_30:
洗唔洗玩到咁盡呀:smile_45:  
以後佢D姊妹個個學佢咪PK:smile_39:  
你條死仔包:smile_38: 害死我地啦:smile_22: :smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 jimmy9394 於 2008-2-1 03:06 AM 發表
鬥大咁話啦!
掟左成百九幾個西瓜落海,浦頭果個先至蠢,容乜易浦頭俾西瓜掟死?br /> 仲未瞓呀,揾日出嚟打冷吹下水,對下啤吖,睇下幾時ok打俾我吖!:smile_30: :smi ...
大你唔起咩:smile_34:
你唔好走呀:smile_38:
喂~~~呀邊個浦頭呀:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 saxmark 於 2008-2-1 03:07 AM 發表

洗唔洗玩到咁盡呀:smile_45:  
以後佢D姊妹個個學佢咪PK:smile_39:  
你條死仔包:smile_38: 害死我地啦:smile_22: :smile_22: :smile_22:
收PM啦...........喂:smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆