上一頁下一頁
發新話題

魔鬼團長...再出一團

收藏  |  訂閱
67  2.3k

引用:
原帖由 千秋愛野田妹 於 2008-2-1 03:11 AM 發表

收PM啦...........喂:smile_38: :smile_38:
等你啦...最好直接CALL我:smile_38:

點解又撞唔岩架
星期六去qt
:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 saxmark 於 2008-2-1 03:19 AM 發表

等你啦...最好直接CALL我:smile_38:
下次、話你知....:smile_38: 唔係你諗果D:smile_13: :smile_13: 要挑戰:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 千秋愛野田妹 於 2008-2-1 03:53 AM 發表

下次、話你知....:smile_38: 唔係你諗果D:smile_13: :smile_13: 要挑戰:smile_34: :smile_34:
我都訓啦...早d起身買蝦蛟燒賣食:smile_30:

引用:
原帖由 saxmark 於 2008-2-1 03:55 AM 發表

我都訓啦...早d起身買蝦蛟燒賣食:smile_30:
我都閃.....今朝早起..........:smile_43: :smile_43:

心思思好想跟Mark哥去淡水玩.....星期日出發

引用:
原帖由 hkzhou 於 2008-2-1 04:09 AM 發表
我系ds等你啦:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 hkzhou 於 2008-2-1 04:09 AM 發表
羨慕:smile_13:

其實果日我有到  我到左   我望住你地架車走 跟住自己一條友去左ds 雲瑞

sorry  我唔知點好 無你地d電話  我果下真係好矛盾 又唔知開唔開post 道歉

我係到講句sorry 我無放飛機 而係大家溝通上有誤會 我連搵你地既方法都無

引用:
原帖由 Asathor1234 於 2008-2-1 04:26 AM 發表
其實果日我有到  我到左   我望住你地架車走 跟住自己一條友去左ds 雲瑞

sorry  我唔知點好 無你地d電話  我果下真係好矛盾 又唔知開唔開post 道歉

我係到講句sorry 我無放飛機 而係 ...
OK啦...你夠膽回覆我都好欣賞
魔鬼中意敢於承認既人...
既然你見過我真身...下次要浦頭啦:smile_38: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆