魔鬼團長...再出一團

收藏  |  訂閱
20  2.3k

魔鬼團長...再出一團

由於多位兄弟PM魔鬼想知新場位置
並唔系魔鬼唔想同大家分享
網上乜野人都有..換轉黎睇..你地又會點做
魔鬼唔系黃大仙...亦唔系廣告佬
有誠意既可以隨團出發..大家可以交流下

而家再出一團...
星期六...3點出發
星期日出發既...魔鬼另有安排

有意者直接PM我留電話
上次放飛機既朋友...魔鬼唔會怪你
不過影響左我既準備功夫
連累其他兄弟多付車費
希望大家以後唔好咁做

全團AA制...各位可自由活動
飲食方面由魔鬼全權決定
即日來回或過夜...魔鬼會為各位安排
由於怕交通問題...呢次會系皇崗過關
包車直去淡水..車費AA制平分(回程車費自理)

報名人士...請回覆後再PM魔鬼MARK

引用:
原帖由 千秋愛野田妹 於 2008-1-31 07:25 PM 發表
THANK  FOR  SHARING
我先行一步...你黎我幫你call車:smile_38:
就埋你..再安排部份星期日出發既人士

引用:
原帖由 danny323 於 2008-1-31 07:48 PM 發表
我想問吓星期日晚會唔會唱K:smile_41:
呢個團系AA制...由大家決定
你想唱都可以同你安排:smile_38:

引用:
原帖由 calbee1 於 2008-1-31 09:00 PM 發表
魔鬼團長 ,想問 SN 包女過夜要預幾銀架??:smile_44:
過夜要睇時間...12點後400~500

引用:
原帖由 千秋愛野田妹 於 2008-1-31 08:34 PM 發表

老李發左個訊息過黎............:smile_38: :smile_38:
佢問過我...:smile_38:

引用:
原帖由 ko5066 於 2008-1-31 09:08 PM 發表
玩得開心d:smile_38:  
等你過完年再去啦:smile_38:

新場已經正式營業
魔鬼團友仍可享有舊價:smile_38:

引用:
原帖由 dodiddone 於 2008-2-1 01:41 AM 發表
THANK  FOR  SHARING...........:smile_13:  
你又出行貨:smile_45: :smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 一條精蟲 於 2008-2-1 02:17 AM 發表
上次無去,唔好意思,,因為放工太夜同太涷 , 今次一定唔會甩底喇...我會打比你同你約時間架喇..多數星期六,,好嗎?
冇問題...魔鬼一向大量
況且你都算有誠意(只系電話聽到遺言):smile_30:
下次唔好啦...講下笑jac:smile_38:

引用:
原帖由 一條精蟲 於 2008-2-1 02:23 AM 發表
幾時都話mark哥最好喇...
嘩...我仇家多
你唔驚俾人對號入座呀:smile_38: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

前往最後回覆