sam組新春第一擊2月9日(六)cp仁k團+kidkids生日party(已成團)

收藏  |  訂閱
18  2.5k

sam組新春第一擊2月9日(六)cp仁k團+kidkids生日party(已成團)

之前搞得太多酒吧團,突然想唱下仁k,而且咁岩個朋友又生日想去仁k,咁就來返一個新春仁kparty啦!如果有興趣就pm我啦!

團長:Sam
時間:2月9日星期6晚上20:00開始

地點:cp常平君悅:smile_40:
幾錢:$400人仔任飲(飲black lable,可樂....)AA制,多左用來食消夜等等!
女女:行2-5-8(如果要過夜,早點話我知,要book房)而且已叫媽咪準備keep定靚既女女等我地,因為我生日既朋友係超級熟客仔,不怕冇好女女給大家!:smile_40:
人數:3-10人(已book 房)

報名方法~打電話比我或P M 留低電話:smile_40:
放飛機者:smile_22: 將受到xyz....同black list:smile_44:

*截止時間~2月9日18:00

團友須知~1)此團謝絕黄賭毒
              2)請小心保管財物

3)唔飲得者,切勿激動
              4)二五仔,殺無赦
              5)人到請自行付款

冇左第一呀!!!!!!

PUSH................

引用:
原帖由 matsuo4u 於 2008-2-5 04:43 PM 發表
睇清楚.....係20點開始,  即係8點開始呀....:smile_40:   
生日果個主角係超熟客.......女女問題應該可以解決
順手1推:smile_38:
係呀
女女一定沒有問題
因為太早去點玩到12點吃cake過生日呀
呢位c兄一定同lkidkids一起玩過呢???
哈哈

引用:
原帖由 foreverjoe 於 2008-2-5 07:35 PM 發表
君悅 sing k??:smile_13:  
係呀
sing k呀
你來唔來呀???

引用:
原帖由 kk5052 於 2008-2-5 09:07 PM 發表
呵呵!幾吸引哦!會太冷嗎?
冷都唔怕啦
抱住d女女伕下花酒
一定唔會冷啦
哈哈

訓前推一推先啦............

PUSH................

兄弟
我一定去你生日party ge
哈哈

新年快樂咁多位
........

前往最後回覆