上一頁下一頁
發新話題

[桑拿] 大全 - 新消息及全港報告! (歡迎查詢,每日更新)

收藏  |  訂閱
348  701.5k

尋日去左熊貓桑拿..........原來成7百幾蚊, 仲要係機餐......好貴!

東湖黎左個正野!!!!!

88 手骨同燃雀都唔錯!!!!

引用:
原帖由 christymj 於 2005-10-26 08:44 PM 發表
旺角龍濤閣好唔好
飛機場, 冇得搞野......個場都可以既....

引用:
原帖由 keeper123456 於 2005-10-26 11:31 PM 發表
今期海船門D囡囡好似幾好,有冇巴打去過分享下,好多網D巴打話會比人R小費?
我去左....中女飛機場, 有r小費, 不過唔滿意, 唔燃比!!!!

引用:
原帖由 yuyatyiu 於 2005-10-27 09:05 PM 發表
Any suggestion in TST which can provide "FULL" service?  The bg should be young and Big.  Thanks.
VIP Sauna is the best in TST east, but the price is quite expenses. The full Service need around $1900.

引用:
原帖由 black-jackson 於 2005-10-28 10:14 AM 發表
借問聲海船門係咪金雞個間?? and how much?? thank you
係! 一個餐要$550, 個人覺得還可以的, 中女但侍應唔錯....

個日去左東湖中招呀............................

VIP減左價唔錯喎..............

引用:
原帖由 hottuner 於 2005-11-7 02:28 PM 發表
cleanclear, 荃灣真係相比出面貴, 仲要只得起機, ... 之前我聽講溢荃做吹爆, 但點知我一幫兄弟上到去, 佢 xx 入親我地房果 d 全部都係中更女, 女女話返夜既先至做吹爆 .... 真係谷鬼氣, 咪叫佢最低消費, 只係 dup ...
起兩次通常都冇問題, 佢仲開心, 能下能下唔駛出力就個半鐘

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆