上一頁下一頁
發新話題

[桑拿] 大全 - 新消息及全港報告! (歡迎查詢,每日更新)

收藏  |  訂閱
348  701.4k

豪華戲院對面, 中女多, 全套要700, 唔多值.....

引用:
原帖由 cmyzei 於 2005-11-8 03:46 PM 發表
真不错,好地方..
邊度呀...

不過點都好, 香港既場真係死死地!

引用:
原帖由 HUNGROY 於 2005-11-9 10:00 AM 發表
咁有咩好去呀?????
Macau or China

唔同既...個d雞場, 同骨場係2樣野黎!

you're welcome

引用:
原帖由 decdet 於 2005-11-10 08:58 AM 發表
而家sauna場己經唔係好掂...警察做都好勤力...要全套不如去USB... 唔arm咪唔入閘, 唔駛怕尷尬...
USB????乜黎架...

引用:
原帖由 rtsang88 於 2005-11-11 01:49 AM 發表
I'll be in HK this X'mas for 10 days
What do you recommend? I want to get the money's worth.
I will get a one-time entry visa to China too.
Where are you come from?

引用:
原帖由 peterkingkong 於 2005-11-11 11:30 AM 發表
現在 mongkok 龍濤閣 環境怎樣? 收費? 有冇其他好介紹? Thanks
環境開始變舊, 收費$530(只有飛機餐), 只衰係locker屈貼士, 唔比就面黑黑....好衰相.

引用:
原帖由 killingmc 於 2005-11-15 02:34 PM 發表
星期六晚去左佐敦新廟佳, 全套838, 北妹, 大概24-5, 波大大, 皮膚超滑, 手骨都唔錯, 侍應招呼好好, 無人r貼士, 有野食有野飲, 四部大電視, overall幾好, 但大家唔好開心住,........

同我一齊去既fd, 女dup骨無 ...
嘩....咁衰既場都有??????????

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆