上一頁下一頁
發新話題

三少HAPPY BIRTHDAY(聽日就係)

收藏  |  訂閱
245  8.9k

引用:
原帖由 ylso5195 於 2008-3-19 08:16 PM 發表

到時過黎探你
有個問題:smile_13: :smile_13:

岩岩我MSN禮拜五帶隊個個朋友,佢話人少得滯(3個),未必去。

咁我個晚就九流流唔知去邊好:smile_27: :smile_27:

你頭先講你會去既個間場,呢期D女好唔得咩,要過黎我個邊揀女。

你禮拜五去個度,我舊年去過一次咁大把,好X恐佈。

一推再推:smile_38:

引用:
原帖由 new_start 於 2008-3-20 04:31 AM 發表
一推再推:smile_38:
你知道呢幾日有假放未呀。

我等緊你架。

[fly]...推帖Post Pushing#Tks For Your Sharing#路過當支持#...[/fly]
[fly]...又係時候賣廣告 黃金時段每6秒6毫...[/fly]

引用:
原帖由 財神到 於 2008-3-20 09:28 AM 發表
早晨呀財仔,尋晚有無贏波。

你呢排斬斬埋埋好富貴下WOR,幾時請我飲酒:smile_30:

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-3-20 10:03 AM 發表

早晨呀財仔,尋晚有無贏波。

你呢排斬斬埋埋好富貴下WOR,幾時請我飲酒:smile_30:
尋晚輸左八萬馬, 贏左十八萬波! 開心死!

我成日都上去飲酒! 不過係唱k落吧果隻! 啱既就隨時都可以請你飲酒!

講定 生日快樂 先!

引用:
原帖由 財神到 於 2008-3-20 10:13 AM 發表

尋晚輸左八萬馬, 贏左十八萬波! 開心死!

我成日都上去飲酒! 不過係唱k落吧果隻! 啱既就隨時都可以請你飲酒!

講定 生日快樂 先!

http://www.geocities.com/tumytickler/HappySexyBirthda ...
謝財神,有咩心水波仔馬仔,多多關照:smile_30:

實有機會同你玩返次既,我都係唱K既多:smile_44:

食飯先。。。。。無人理我。。。。。

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-3-19 08:20 PM 發表

有個問題:smile_13: :smile_13:

岩岩我MSN禮拜五帶隊個個朋友,佢話人少得滯(3個),未必去。

咁我個晚就九流流唔知去邊好:smile_27: :smile_27:

你頭先講你會去既個間場,呢期D女好唔得咩,要 ...
嗰間野d女都ok.
過紅c只不過想睇吓一個冇見一個月嘅人返佐黎未.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆